codec Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Auto niesamowite - osiągi jak dla mnie za duże (155KM i 100km/h w chwilę) Rocznik 2000, stylizacja S4 - oto i ona "Czarna Bestia"
eMeM Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 zaczne od + a wiec + felunek + fotele + zderzak S4 + kolor auta a teraz - - obrotomierz do 8 tys. w dieslu :> :> - ten znaczek S4 na grillu i klekot pod maska tez do siebie pasuja idealnie jak M3 do zagazowanego 316i - zawiecha, bo jakos za wysoko stoi jak dla 18" pozdr
loco87 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 siedzenia bylyby piękne gdyby tak w calosci czarne ew. 50/50 czarna skora czarny zamsz Tak to sa fajne ale jakby nie pasowaly do tego koloru auta.... Reszta jakby na wyrost przekombinowana...
Nowak_zg Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 chyba niedawno kupiona ... bo ostanio byla na sprzedaz dobrze mysle ? wez jej glebe daj
codec Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 od niedawna ją mam - jest wystawiona na sprzedaż, ale póki co nią śmigam i mam nadzieje, że problemy same się rozwiążą no i że zostanie u mnie co do obniżenia - w poniedziałek u znajomego mam właśnie zobaczyć za sprężynami
Rekomendowane odpowiedzi