Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki mam dobrać czujnik temperatury wody?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. z tego co widać w aucie siedzi 4ro-pinowa, czarna, kwadratowa kostka z białą obwódką, mógł by ktoś podać jakiś link jaki to ma być dokładnie czujnik i czy podając kolor w sklepie to chodzi o tą obwódkę czy o kolor kostki?

NOWY CZUJNIK TEMPERATURY WODY Audi A4 A6 Avant !! (2602007794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ten chyba wygląda tak jak mój, będzie pasować?

Opublikowano

jakie auto i jaki kod silnika??

Opublikowano

kolego podajesz w sklepie model auta,rocznik i ile pinów,na pewno Ci dobiorą.A ten za dwie dychy daruj Sobie bo za parę dni pójdziesz kupować nowy.

Opublikowano

Czarny z żółtym paskiem , zamiennie chyba niebieski.

Opublikowano

adr 96r.

Opublikowano
Cześć. z tego co widać w aucie siedzi 4ro-pinowa, czarna, kwadratowa kostka z białą obwódką, mógł by ktoś podać jakiś link jaki to ma być dokładnie czujnik i czy podając kolor w sklepie to chodzi o tą obwódkę czy o kolor kostki?

NOWY CZUJNIK TEMPERATURY WODY Audi A4 A6 Avant !! (2602007794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ten chyba wygląda tak jak mój, będzie pasować?

Z własnych doświadczeń z zamiennikami proponuje kupić oryginalny na pewno zaoszczędzisz na paliwie ale twoja wola.

Opublikowano

Czujniki to tylko oryginalne brać, bo reszta to szrot.

Opublikowano

A może ktoś podać link np.. Z allegro jaki to ma być dokładnie?

Opublikowano

W ASO dobiorą ci odpowiedni czujnik, a z allegro daj sobie spokój znajomy kupił niby oryginał który okazał się wadliwy.