AD4M Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 S-line: RS: BBS: Na dzien dzisiejszy auto wyglada tak (zawias pojdzie w dol o 20/30mm, bedzie zderzak s-line z przodu):
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 A ja - BBS - przynajmniej jakas odmiana
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 te fele RS o wiele fajniej będą wyglądać na czarnym aucie niż na srebrnym jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają na czarnym to znajdz furę Cubera ( tylko że to avant)
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Masz u mnie w podpisie fele RS6 :gwizdanie:
pet3r Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 BBS :th: minusem jest to, że sprawiają wrażenie mniejszych... przydałby się +1"...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Panowie a nie kierujecie się trochę ogólnym wyglądam auta przy tym BBS? Tam jest pakiet a inne auto to "golasy" :gwizdanie:
AD4M Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 No to teraz mam zagwozdkę. S-line raczej out. BBS wyglądają nietuzinkowo ale tak jak powiedział pet3r: pomniejszają optycznie koło.. ale damn jak zobaczylem te fele na aucie to RS6 stwarzają wrażenie największych i najbardziej masywnych z tej trójki. Trzeniu: nie wykluczam rozszerzenia pakietu o progi, lotkę i tylni zderzak S-line.
sokolnh Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 ja jestem fanem german style i wybrałbym bbsy
Gość rob Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 nr.2 :th: w realu jeszcze ładniej się prezentują
Rekomendowane odpowiedzi