prof87 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Witam, chciałem sie zapytać który program nawigacyjny z wymienionych w temacie jest lepszy i czym właściwie one sie różnią bo nie mogę znaleść informacji na ten temat. Rozumiem że oba można wgrać do nawigacji MMI 2G, mapy z 3G nie podejdą??? Obecnie mam Audi MMI 2G Digital Road Map 2009 i chciałbym wymienić na coś nowszego:)
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Zapodaj MApy NA 2012 pod MMI 2G i bedzie miał pełna aktualizację . A roznice masz w skrocie tutaj --> I Am Audi | The Standard for Audi | Articles I Models I Video I Pictures – Audi 2G MMI VS: Audi 3G MMI
prof87 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 No tak to jest różnica pomiedzy 2G a 3G, a jeszcze możesz mi powiedzieć czym sie różnią te programy nawigacyjne ?? Audi Navigation Plus RNS-E jest lepsze od Audi MMI HIGH 2G Digital Road Map??
prof87 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Ok teraz wszystko jasne, dzięki wielkie ))
Rekomendowane odpowiedzi