Jump to content
IGNORED

Skad zamowic czujnik?

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje kupić nowy czujnik temperatury płynu chłodzącego firmy Febi Bilstein produkt FEBI FE31539 szukam i szukam w jakiej firmie zamówić, pomożecie mi?

Czujnik temperatury z pierścieniem uszczelniającym	Audi	059 919 501	Średnica zewnętrzna 20 mm
Liczba przyłączy 4 	

od numeru podwozia: 8D-V-000 001
do numeru podwozia: 8D-X-500 000

31539.jpg

Myślałem, że zamówię od producenta ale ta firma mieści się w Niemczech.

Posted

Mi chodziło o sklepy internetowe, ale znalazłem sam i złożyłem zamówienia na stronie iParts.pl

Posted

A czemu nie mogłeś od któregoś kolegi z forum? Pewnie cene bys lepszą dostał.

Posted

czujnik tylko ori

Posted
czujnik tylko ori

dokładnie tylko oryginał , zamienniki są do bani :thumbdown:

Posted
A czemu nie mogłeś od któregoś kolegi z forum? Pewnie cene bys lepszą dostał.

No ja sie pytalem kolegow z forum i za olej + filtry i to nie wszystkie knechta, chcieli ponad 330 zl, a ja zaplacilem na miejscu 268 zl za motula i knechta...........wiec cos tu nie gra :)

Posted

ciekawe czy kupiłeś Motula czy może przechodzonego Lotosa ...... poczytaj nawet na forum co mam na mysli :decayed:

Posted

Wiem co masz na mysli :) Ale mysle ze motula kupilem, bo za sam olej dalem 140 zl , a i hurtownia od wielu lat jest i raczej nitk tam nie narzekal :)

Posted

Jakie filtry kupiłeś? Oleju,powietrza, paliwa, kabinowy(z węglem czy zwykły) ?

Posted

Wszystkie knechta i kabinowy z aktywnym weglem.

W sumie to moglbym nawet tym handlowac skoro ceny mniejsze ;]

Posted

Chcesz mi powiedzieć, że za te 4 filtry zapłaciłeś 128zł ? Masz na to paragon ? Sorry, że się tak dopytuję, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć :decayed:

Posted

Niestety paragonik zaginal gdzies, a ty po ile masz ? Bo jakby wychodzilo taniej to moglbym ci kiedys kupic i wyslac :)

Cena niska bo to hurtownia motoryzacyjna i w sumie rabat dostalem za to, ze gotowka placilem :)

Posted

mogę prosić namiary na tą hurtownie ? może być na pw

Posted

Wymieniłem FEBI FE31539 o numerze OE 059 919 501 tylko, że kostka była w kolorze zielonym natomiast wyjąłem kostkę w kolorze niebieskim o numerze OE 078 919 501 B zresztą mają tą samą kompatybilność

Wykaz numerów OEM:
Producent	Numer OEM
[b]AUDI	059 919 501
AUDI	078 919 501 B[/b]
SEAT	059 919 501
SEAT	078 919 501 B
SKODA	078 919 501 B
SKODA	059 919 501
STANDARD	55.147
VW	059 919 501
VW	078 919 501 B

I dodam, że jakimś cudem przez to auto już nie traci moc i mogę rozpędzić go więcej niż do 130km/h na razie próbowałem 170km/h i jest OK po prostu ulżyło mi, bo długo myślałem, że coś było nie tak z turbiną. Zamówiłem też nowy akumulator Bosch Silver S5 77AH 780A, wcześniej miałem Centrę i po 1.5 roku padł, będę go reklamował poza tym nie polecam tej firmy!

Posted

Chcesz mi powiedzieć, że za te 4 filtry zapłaciłeś 128zł ? Masz na to paragon ? Sorry, że się tak dopytuję, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć :decayed:

Jeżeli za 128 zł kupiłeś 4 filtry to jesteś giganetem :D Sam filtr paliwa to połowa tej kwoty a do tego kabinowy z aktywnym węglem :D a gdzie powietrza i oleju. Masz taniej niż po cenie wytworzenia chyba.

Posted

Mi to pasuje :) Tez mnie to zdziwilo ze tak malo , ale przeciez narzekac nie bede :)

Posted
Mi to pasuje :) Tez mnie to zdziwilo ze tak malo , ale przeciez narzekac nie bede :)

Podaj namiary na ten sklep.

Posted

Podaj namiary na ten sklep.

Próbowałem tam dodzwonić się w piątek, ale żaden z numerów nie odpowiadał. Jutro znowu spróbuję i zobaczymy czy też dostanę takie cudowne ceny :decayed:

Posted

i co prezesie udalo sie dodzwonic?