Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 to ja się wtrące z pytaniem: czy do b5 fwd stabilizatory z rs4 b5 podejdą, a jeśli tak to w jakim stopniu wpłyną na trakcje ??? do B5 chyba nikt jeszcze nie zakladal, sam jestem ciekaw bo tez mam taka tylko ze Quattro nie pomogę w temacie bo nie przerabiałem [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 14:08_________________________________________________ Waski, czy jest opcja zeby poszla jedna paczka do Wawy? [do mnie np.] Może być tylko sprawdzę jaka waga kilku sztuk,bo to tez jest ważne :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Wąski. tylko bank muszę zrobić nie no nie będziesz wpłacał ze swoich tylko mi podasz ile i Ci szybko przeleję i dopiero odbierzesz No chyba że już wiesz za ile jest ta wiązka po mega rabacie to zaraz idzie przelew...
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 Tak jak pisałem kwota jest podana bez przesyłki,dałem info -może ktoś będzie miał trasę do stolicy[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 14:11_________________________________________________ Wąski. tylko bank muszę zrobić nie no nie będziesz wpłacał ze swoich tylko mi podasz ile i Ci szybko przeleję i dopiero odbierzesz
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja bede przelatywal kolo KRK, ale dopiero za 1,5 tyg [w dodaku w niedziele w nocy ], a do tego czasu chce zalozyc stabilizatorki Kazdy wplaca kase na konto > wysylka > koszt wysylki pokrywa odbiorca
boberek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 aaa no to powiesz ile przesyłka wyslesz a my podzielimy i sie rozliczymy
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 Dziwne jeszcze żadnej kasy nie ma
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 jaki masz bank ?? Ja :gwizdanie: żadnego żona ma konto w ING
kokos Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 tez juz przelalem,dzieki,na pw.napisalem co i jak Flyer,tak jak ustaliliscie z Boberkiem to sie pozniej policzymy,pzdr
alvaro Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wąski. w końcu i ja puściłem przelew ale tak jak mówiłem poczekamy aż przyjdzie kabel i wyślesz wszystko razem
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 A ile płacicie może przyjadę do Was osobiście
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tez juz przelalem,dzieki,na pw.napisalem co i jak Flyer,tak jak ustaliliscie z Boberkiem to sie pozniej policzymy,pzdr ok spoko
alvaro Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja wpłaciłem 9 złotych więcej co by było na piwo dla Ciebie, ale nie sądzę że po odjęciu 3 zł na piwo za 6 złotych przyjedziesz do Malborka
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja wpłaciłem 9 złotych więcej co by było na piwo dla Ciebie, ale nie sądzę że po odjęciu 3 zł na piwo za 6 złotych przyjedziesz do Malborka
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Waski, szukasz "kuriera" z krakowa do wawy, czy wyslesz do nas jedna paczke? [np. Pocztexem] Kuriera predko nie znajdziemy, a ja chcialbym zeby stabilizatorki doszly do wtorku, bo jestem juz umowiony na montaz...
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Mam kuriera już mam Kepasa jedzie w niedzielę ok 14 w Warszawie jest szansa że ktoś z Was odbierze ul.Grójecka nr.na pv
Rekomendowane odpowiedzi