Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 jak ja się z tymi gumkami połapię brak wypustek [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 10:36_________________________________________________a ile miało być ?????????????[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 10:37_________________________________________________ile mam wysłac do warszawy i któe ,bo mi się nie chce szukać [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 10:44_________________________________________________Acha nie biorę odpowiedzialnośc z wrażeń z jazdy
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja chce przód z gumkami do warszawy 1 komplet kokos 1 komplet Flyer tył jeden z gumami do Letteleka
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 ja chce przód z gumkami do warszawy 1 komplet kokos 1 komplet Flyer tył jeden z gumami do Letteleka spakowane 6 szt. czyli 3 komplety
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 ALV - przód i tył z gumami i obejmami a zamawiałeś
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja chce przód z gumkami do warszawy 1 komplet kokos 1 komplet Flyer tył jeden z gumami do Letteleka spakowane 6 szt. czyli 3 komplety Zgadza sie.
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Wąski. a zamawiałeś nie Ty zamawiałeś w ASO ja tylko mówiłem że chcę
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 dramat skąd ja tyle kasy uzbieram a miało byc tak pięknie a zapomniałem dodać po 10 zł od szt na spełnienie marzenia
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 dramat skąd ja tyle kasy uzbieram a miało byc tak pięknie a zapomniałem dodać po 10 zł od szt na spełnienie marzenia "bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego aby bawić się, bawić się aby bawić się na całego"
milo222 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 jak ja się z tymi gumkami połapię brak wypustek [br] kasa poszła do dziewczyny to niech się zajmie gumkami - kobitki zawsze chcą gumki ps. przelałem plus na pifko
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 jak ja się z tymi gumkami połapię brak wypustek [br] kasa poszła do dziewczyny to niech się zajmie gumkami - kobitki zawsze chcą gumki ps. przelałem plus na pifko miło tylko musisz poczekać na zamówienie Może ktos jeszcze bedzie chetny
kepasa Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 może zróbcie potwierdzoną listę ilościową...stabilizatorów i gumek, bo ja przywiozę to w niedzielę, zostawię to wybrańcowi ... żebysmy później nie mieli nieporozumień ... tylko żeby nikt nie zrozumiał że czaję się na zestaw gumek... ja mam już przód i tył...
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 JA PRZÓD Z GUMAMI [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 13:53_________________________________________________ZRESZTA WSZYTK OODBIERZE KOKOS
kepasa Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 a Kokos już wie? jakby mógł mi wysłać numer tel do jutra na privie, to będzie miło...
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 z wąskim gadał wąski ma numer do niego
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 może zróbcie potwierdzoną listę ilościową...stabilizatorów i gumek, bo ja przywiozę to w niedzielę, zostawię to wybrańcowi ... żebysmy później nie mieli nieporozumień ... tylko żeby nikt nie zrozumiał że czaję się na zestaw gumek... ja mam już przód i tył... jes a Kokos już wie? jakby mógł mi wysłać numer tel do jutra na privie, to będzie miło... ta z wąskim gadał wąski ma numer do niego ok
kokos Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 rzeczowe precyzyjne odpowiedzi ;P bo tym temacie zainteresowani to sami rzeczowi i precyzyjni ludzie :> ok,telefonami juz sie wymienilismy-dziex Waski,takze żelastwo powinienem miec w niedziele,niestety nie bedzie mnie na NAJBLIZSZYM SPOCIE wiec jak ktos ma parcie (Flyer chyba ma ) to zapraszam po odbior osobiscie albo czekac do nastepnego.termin mozemy dogadac na pw.lub tel.(nie dotyczy Boberka ),robi sie jakos cieplej,trzeba zaczac myslec o montazu .pzdr
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 a kto jeszcze zamawiał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi