turzol Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Przedni to najmniejszy pikuś bo ten sam stabilizator jeździ w 3,0tdi z zawieszeniem 1be,1bv
turzol Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Turzol dopisałeś mnie do listy?Sure Jeszcze 6 osób potrzeba do finalizacji Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Bieniek Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Przedni to najmniejszy pikuś bo ten sam stabilizator jeździ w 3,0tdi z zawieszeniem 1be,1bvTo po ile?Sent from my iPhone using Tapatalk
PJ3 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Turzol, dopisz mnie proszę do listy. Biorę tył + gumki + opaski please. Śruby i łączniki są podobno takie same jak w serii, więc biorę tylko to, co napisałem powyżej.
Tazio Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Tez sie pisze na ten tylny stabilizator z rs dopisz mnie do listy
gar.bik Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Mnie też proszę dopisać do listy..
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Turzol zrób nowy temat i podaj tu link żeby nie robić tu syfu
turzol Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Ok zrobię nowy temat o bedą 2 opcje - sam stabi oraz komplet czyli stabi z gumy, łączniki etc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/337918-zakup-grupowy-nowy-oryginalny-stabilizator-tyl-audi-rs4/
Bieniek Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie chce robić OT w wątku zakupowym. Czy poradzę sobie z montażem, czy np. trzeba zbieżność ustawiać po wymianie?
Qń1 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Turzol czytaj pirvy i dopisz mnie proszę do listy w nowym temacie na zakup opcji nr 2. Niestety nie mam jeszcze 50 komentarzy i dla mnie temat jest zamknięty Chłopaki sorry, że spamuje ale chyba lepsze to niż pisanie 40 brakujących postów z d*py
Bart_poznan Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Turzol czytaj pirvy i dopisz mnie proszę do listy w nowym temacie na zakup opcji nr 2. Niestety nie mam jeszcze 50 komentarzy i dla mnie temat jest zamknięty Chłopaki sorry, że spamuje ale chyba lepsze to niż pisanie 40 brakujących postów z d*py Jak coś możemy to jedną paczką wziaść też jestem z Poznania Edytowane 6 Listopada 2015 przez Bart_poznan
turzol Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Turzol czytaj pirvy i dopisz mnie proszę do listy w nowym temacie na zakup opcji nr 2. Niestety nie mam jeszcze 50 komentarzy i dla mnie temat jest zamknięty Chłopaki sorry, że spamuje ale chyba lepsze to niż pisanie 40 brakujących postów z d*py Już ogarnięte. Jesteś dopisany, lista już zamknieta. Wszyscy wzieli opcje z gumkami i obejmami
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie chce robić OT w wątku zakupowym. Czy poradzę sobie z montażem, czy np. trzeba zbieżność ustawiać po wymianie? Poradzisz, to jest raptem 6 śrub do odkręcenia.
Bieniek Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie chce robić OT w wątku zakupowym. Czy poradzę sobie z montażem, czy np. trzeba zbieżność ustawiać po wymianie? Poradzisz, to jest raptem 6 śrub do odkręcenia. Zbieżność się ustawia jak wymienie P/T?
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie chce robić OT w wątku zakupowym. Czy poradzę sobie z montażem, czy np. trzeba zbieżność ustawiać po wymianie? Poradzisz, to jest raptem 6 śrub do odkręcenia. Zbieżność się ustawia jak wymienie P/T? Nie
boguc Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Czy jak zmieniłem springi z 1BA na Eibach pro kit a zostały ori amory, to lepiej najpierw zainwestować w coś pod Bilstein b8 czy taki stab od RS4 ?
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) W to i to. Lecz zmianę stabilizatora odczujesz bardziej. Edytowane 7 Listopada 2015 przez H4mm3R
Rekomendowane odpowiedzi