Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C6 3.0 TDi ASB Quattro tiptronic ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze nie padaja koncowki drazkow,ale same drazki juz tak:kwasny:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Dawno się nie odzywałem , co mojego nowego u mojej Asi dostała nowe łożysko SKF tył z prawej strony oraz zostały wymienione końcówki drążka kierowniczego + zbieżność do tego. Wymieniłem koła na zimowe Pirelli Winter sport 210 i nie wiem czy te moje są takie dziadowskie bo są bardzo głośne, jak by jakieś kartofle się w środku przewalały i to tak się ma w prędkościach do około 120 kmh, bo powyżej cisza i spokój. Jechałem ostatnio do Świecka i po autostradzie była bajka ale przy niższych prędkościach to tragedia te opony. Wywarzałem je ponownie i nic nie pomaga, oponki z 2006 roku. Czy może ktoś się wypowiedzieć ??

Opublikowano

Może łożysko huczy?

Opublikowano
  • Autor

jak jeździłem na letnich lekko było słychać łożysko i po zmianie na zimowe wymieniłem łożysko aby wyeliminować, jednak kartoflane opony zimowe jak je nazwałem nadal hałasują, po zmianie na letnie cisza i spokój, opony dziadowskie choć nie zjeżdżone z pięknym bieżnikiem lecz bardzo twarde ;/ ale nie wywalę teraz min 2 tysia na kpl. opon bo mam inne wydatki ;) jak na razie staram się jeździć powyżej 120 oczywiście nie w mieście hehe

---------- Post dopisany 11-11-2012 at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 16:58 ----------

Nowe zdjęcia mojej Asi , pod pretekstem spaceru wyciągnąłem narzeczoną na spacer a skończyło się na małej sesji ;) panowie teraz taka kwestia moja druga połowa zaczyna mi marudzić że teraz to ona by chciała mniejsze auto do miasta , bo A6 nie może nigdzie się zmieścić i coś już mi gada pod nosem żeby może sprzedać bo jej sie A3 zaczyna marzyć. Jak to usłyszałem to myślałem że jaja sobie robi a ona na serio na razie jej wybiłem ten pomysł z głowy ale coś czuje że jak się kobita uprze do będzie lipa.

0a36cde3.jpg

c566b417.jpg

f46e8bb9.jpg

900135a2.jpg

be5664fb.jpg

2e49cd0a.jpg

19d5cd18.jpg

b4b41236.jpg

611e3977.jpg

0544eff3.jpg

982f1f24.jpg

49c01676.jpg

58ed242b.jpg

f43f6e9e.jpg

Opublikowano

zawias w dół i bedzie malina

Opublikowano

jak się zgodzisz żeby wymienić A6 na A3 przez dziewczynę to będziesz miał mistrza... ale jak coś to w przyszłym roku moje byłe A3 będzie na sprzedaż :wink:

Opublikowano
  • Autor

moja się napaliła na nowe a3 lub a4 bo jak powiedziała to zakochała się w ledach, to jej polazłem poliftowe lampy a6 i że taniej i łatwiej będzie wymienić niż sprzedać i szukać nowej audioli ;) oh te kobiety hehe ;)

Opublikowano

akurat w A3 przednie ledy to paskudztwo.. nie wiem jak mogli tak popsuć przód tego auta, moje mi się bardziej podobało.. ale nowe A3 jest bajka :slina: niemniej jednak nie zmieniłbym A6 C6 na A3

Opublikowano
zawias w dół i bedzie malina

Chlapaczami będzie zahaczał o asfalt :wink:

Opublikowano
  • Autor

ja póki co też nie mam takich planów zmiany limuzyny na a3, tym bardziej że moja a6 to spełnienie marzeń motoryzacyjnych ;) narzeczona jeździ a6 i grymasi jak na mieście nie może się nigdzie wcisnąć bo sie boi że przerysuje hehe a w rzeczywistości autosanem można by się zmieścić ;) a jeśli chodzi o nową a3 to braliśmy pod uwagę jej zakup ale padło na A6 ;)

---------- Post dopisany 12-11-2012 at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2012 at 22:05 ----------

koledzy po wczorajszej wieczornej batalii z moja kobitą , dopięła swego i powiedziała że che mała a3 lub a4 b8 bo jak się wyraziła "taka krową" nie będzie jeździć. Jak się zdenerwowałem zrobiłem ogłoszenie i wystawiłem zobaczymy jaki będzie odzew, jeśli ktoś by szukał czegoś pewnego i sprawdzonego to mogę polecić. Oferta - Audi A6 - Witam serdecznie do sprzedaży oferuję moje prywatne auto Audi A6 C6. Auto bezwypadkowe, krajowe, jestem II właścicielem. Auto posia

Opublikowano
yet_another_picard_facepalm1.jpg
Opublikowano
  • Autor

stifii nie musisz mi nic mówić ale jak mam się z kobitą rozejść przez samochód to wole wybrać mniejsze zło

Opublikowano

To co Ty masz za kobite,ze takie warunki stawia??

Opublikowano
  • Autor

kobita dobra tylko mało zdecydowana co do motoryzacji ;) a na marginesie mówiąc juz przed zakupem a6 byliśmy oglądać nową a3 ale jakoś ją przekonałem do a6. Lecz niestety kilka wypadów na miasto po zakupy i juz jest problem dla niej. Wierci mi dziurę i spokoju nie daje. A6 stoi w garażu a ona od mamusi golfa IV sobie pożyczyła hehe ;) ja w mieście poruszam się rowerkiem także audi bardziej służy na jakieś wypady weekendowe no i oczywiście do pielęgnacji ;)

Opublikowano

kup jej fiata SC i bedziesz miał ja z głowy:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

tak to było by najprostsze tylko weź teraz przekonaj do przesiadki z fiata do audi ;)

Opublikowano

Bardzo ładna :thumbup1:

Opublikowano
tak to było by najprostsze tylko weź teraz przekonaj do przesiadki z fiata do audi ;)

hehe do SC na allegrogo też się ledy znajdą :grin: szkoda ładnej A6-stki :kwasny:

Opublikowano

Z fiata do audi to by chyba problemu nie było..:decayed: hehe

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: nie mam słów..