marekg Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Jak wszystkim wiadomo, popielniczki 2din oraz 1din w B6 są różne. Przerobiłem mój tunel na 2din przycinając gdzie trzeba ale póki co zostawiłem starą popielniczkę ze skróconą osłonką, tą która tworzyła kieszeń pod klimatronikiem. Moje pytanie jest takie, czy w tym tunelu można zamocować popielniczkę z wersji 2din ? chodzi mi o to, że ta ostatnia ma większą klapkę i coś w rodzaju ścianki, powodując że nie ma dziury pod klimatronikiem 2din. Tylko nie wiem czy mocowania w tunelu są takie same żeby to wyglądało jak ori 2din ? PRzy okazji, z tego co kiedyś szperałem to samą klapkę popielniczki da się chyba dokupić? bo mógłbym wtedy kupić dowolny kolor popiołki i sobie zamienić na nową niewycioraną samą klapkę. DZięki z góry za podpowiedzi
Gość cwiara Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Próbowałem kiedyś do tunelu 1 DIN zamontować popielniczkę 2 DIN i ne pasuje. Trzeba jeszcze coś przyciąć. Gdzieś był na forum wątek o tym wraz ze zdjęciami jak to zrobić.
sgx Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 2012-07-26 20.42.40.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
marekg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 dzięki wielkie za info! czyli do zrobienia widzę.
sgx Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Jak najbardziej sam jak widać to niedawno ogarnąłem Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Ja wczoraj zalozylem popielniczke 2 din. Rok czasu jezdzilem z 1 din i tak jak na zdjeciu jest trzeba dwa boczne zaczepy w tunelu zeszlifowac i popiolka pasuje i w koncu nie ma tej dziury pod klimatronikiem Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
marekg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 dobre wieści bo w sumie aż tak mi nie przeszkadza sama ta szpara za klapką 1din ale mam stracha żeby mi bilet za autostradę tam nie wpadł
Gość cwiara Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Hehe. Mi tam wpadl pilot od tunera tv i ledwo go wydlubalem. A z biletem byloby gorzej. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi