Horas91 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Hahahaha Kurde, wiesz, że dopiero z forum się dowiedziałem, że zmieniłeś samochód? Latasz jeszcze na moto? Bo nie mam z kim w sezonie jeździć.
Dzekson Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Hahahaha Kurde, wiesz, że dopiero z forum się dowiedziałem, że zmieniłeś samochód? Latasz jeszcze na moto? Bo nie mam z kim w sezonie jeździć. Na A4 przesiadlem się już jakiś czas temu Latam latam jak tylko mam czas W piątek zawitała do mnie kolejna paczka: Panel i radio już zamontowane, pozostało mi podłączyć bns'a Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
audiaudi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 widzę ze bns wędruje po forum, kiedyś krotko był u mnie podoba mi sie ten spojler z e39, fajnie pasuje
Dzekson Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 widzę ze bns wędruje po forum, kiedyś krotko był u mnie podoba mi sie ten spojler z e39, fajnie pasuje Sugerujesz, że coś z nim nie tak ?
audiaudi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 widzę ze bns wędruje po forum, kiedyś krotko był u mnie podoba mi sie ten spojler z e39, fajnie pasuje Sugerujesz, że coś z nim nie tak ? nie no jest ok tylko mi róg nie pasił
spin444 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 jak już wstawisz bns to wrzuć foto jak wrażenia z użytkowania ? tez właśnie wędruje do mnie taki zestaw kosz + bns + klimatronik jeszcze bluetooth
Dzekson Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Kur..., kobiety za kierownicą Uploaded with ImageShack.us
Szymek609 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Szkoda laluni ;/ Po za tym ładna sztuka Codziennie ją widuję na PK
Dzekson Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Szkoda laluni ;/ Po za tym ładna sztuka Codziennie ją widuję na PK Bo tam studiuje Która jest Twoja B6 ? Bo stoi ich tam kilka
tomekhxc Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 sam lampy malowales? jak z tylnimi miski sie nie czepiaja?
Dzekson Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 sam lampy malowales? jak z tylnimi miski sie nie czepiaja? Sam malowałem. Raz się tylko doczepili, ale to jak nagrali mnie na video-rejestrator ale powiedzieli jedynie, żebym je zmienił i mogłem jechać dalej:wink:
tomekhxc Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 sam mialem robic taki mod u siebie bo mi sie podoba ale u nas jest taka policja ze masakra wszystkiego sie czepia ostatnio chcieli mi dowod wziasc za zolte halogeny
seba38 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 co do czepiania sie policji Policjanci nie mogą pouczać - Maxior.pl
Dzekson Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 co do czepiania sie policji Policjanci nie mogą pouczać - Maxior.pl Mandat wtedy tak czy tak był, tylko za prędkość
Szymek609 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Szkoda laluni ;/ Po za tym ładna sztuka Codziennie ją widuję na PK Bo tam studiuje Która jest Twoja B6 ? Bo stoi ich tam kilka Grafitowy sedan na blachach KWI
Dzekson Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Samochód już stoi u lakiernika i przy okazji poprawki lakiernicze będą zrobione Dawcy bixów już u mnie ---------- Post dopisany 14-04-2013 at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 23:17 ---------- W temacie nic nowego się nie dzieje, audi dostało w końcu lato i gwint poszedł ostro na dół. Ale nie ma się co cieszyć bo w przyszły weekend najprawdopodobniej już wpadnie seryjna zawiecha i prace nad airem ruszą ostro do przodu bo jest mały zastrzyk gotówki Więcej fot nie mam akutalnego stanu, może w tygodniu coś porobię Zdjęcie z dzisiejszego zlotu integracyjnego w borku:
Ans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jeeeezuuusss Maria szaalony! Jaki odpimpowany rower RNSe zalozone? Naprawiles auto po bliskim spotkaniu z kobietą ?
Rekomendowane odpowiedzi