WAUZZZ8 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam Widziałem u kilku osób na forum że mają w konsoli środkowej oryginalne radio a w schowku drugie nie fabryczne. Też chcę mieć fabryczne do słuchania radia i nie fabryczne do słuchania płyt. Wiecie może jak je podłączyć ?
MarcinPiła Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 radio w schowku do słuchania płyt - nie lepiej mieć zmieniareczkę??
elpiotrek Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 a jak podłaczyc zmieniarke do niefabrycznego radia? mam radio alpine i zmieniarke becker da sie to ożenić?
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Raczej nie da sie podlaczyc radia i zmieniarki innych firm. Inne typy komunikacji Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
elpiotrek Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 a powiedz jeszcze, ktory adapter kupic zeby dzialaly glosniki tylne, bo na allegro jest masa smieci... i czy u mnie w b5 mam tak samo zrobic zeby radio gralo bez zaplonu? dzieki
Rekomendowane odpowiedzi