Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Od kilku dni ktoś z DE jest u mnie w firmie w delegacji właśnie nowym białym CC z pakietem R. Naprawdę fajnie wygląda :thumbup1:

Co do braku charakteru to się zgadzam - ten ryjek pasuje do Golfa a nie do Passata. Chociaż z czasem zaczynam się jakoś tak przyzwyczajać :wink:

Opublikowano

ja już się przyzwyczaiłem do nowego CC, choć na początku też mi nie leżał. ale w środku jest ładnie :) w sumie jakbym brał CC to R-line.. albo bym dokładał tak jak S-line'a u mnie :wink:

Rafał, chętnie się przejadę.. podejrzewam, że nasze auta podobnie jeżdżą :wink:

Opublikowano

CC mogłoby mieć inną deskę niż w zwykłym pasku, ale z drugiej strony po co skoro ta i tak jest przyjemna dla oka i łatwiej dostać gadżety lub doposażać :wink:

A ten zegarek na środku nowej deski w B7 i CC B7 zamiast awaryjek to... :facepalm: tak trochę na siłę :decayed:

Opublikowano
  • Autor
CC mogłoby mieć inną deskę niż w zwykłym pasku, ale z drugiej strony po co skoro ta i tak jest przyjemna dla oka i łatwiej dostać gadżety lub doposażać :wink:

A ten zegarek na środku nowej deski w B7 i CC B7 zamiast awaryjek to... :facepalm: tak trochę na siłę :decayed:

Mam dokładnie takie samo wrażenie :wink:

Opublikowano
ja już się przyzwyczaiłem do nowego CC, choć na początku też mi nie leżał. ale w środku jest ładnie :) w sumie jakbym brał CC to R-line.. albo bym dokładał tak jak S-line'a u mnie :wink:

Zacząłem o tym myśleć chociaż kiedyś gadałem, że w CC ten cały R-line to takie "doklejane na siłę" ciężkie dokładki zderzaka przód i progi, ale dzięki temu autko poszłoby jeszcze ciut niżej optycznie, bo zderzak przód bez R-line jest z dość sporym kątem natarcia :decayed: no i progi też niegłupie... :decayed:

Rafał, chętnie się przejadę.. podejrzewam, że nasze auta podobnie jeżdżą :wink:

Możliwe :wink:

Opublikowano

Bartek, jak już tak off-topujemy, to pozwolę sobie wrzucić wersję jaką bym chciał ewentualnie mieć:

mobile.de

:slina:

Opublikowano
  • Autor
Bartek, jak już tak off-topujemy, to pozwolę sobie wrzucić wersję jaką bym chciał ewentualnie mieć:

mobile.de

No i właśnie takie cuś stoi pod firmą (tylko felga inna i dach w kolorze nadwozia).
Opublikowano

mój sąsiad ma takiego, tylko nie r-line. fajne auto, dla mnie ten passek jest piękny ale czarny :wink:

Opublikowano

mobile.de

Dach panorama :wink: chciałbym, nie tylko ze względu na możliwość oglądania gwiazd :naughty: ale dodaje smaczku :wink: dlatego też myślałem o oklejeniu dachu... :whistling::decayed:

A poza tym napęd na 4 koła i wydech na dwie strony :thumbup1: ehhh... Przy ośce i 426 Nm brak trakcji :kwasny:

Opublikowano

Znam to, znam to.. :kwasny: trzeba delikatnie ruszac :kwasny:

Opublikowano
Znam to, znam to.. :kwasny: trzeba delikatnie ruszac :kwasny:

Ja przez ostatni sezon od kwietnia do listopada praktycznie zjechałem przednie nowiutkie opony 19 :decayed: Ale jeszcze ten sezon polatam na nich... :decayed:

Opublikowano

bart Ty poprostu musisz miec cos co bedziesz usprawnial i upiekszal:D

Opublikowano
  • Autor
bart Ty poprostu musisz miec cos co bedziesz usprawnial i upiekszal:D

Nie inaczej :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bartku pytanie czy można dokupić oryginalne przyciski do kluczyka z volkswagena

Opublikowano
  • Autor
Bartku pytanie czy można dokupić oryginalne przyciski do kluczyka z volkswagena

Oj same przyciski to raczej nie.

---------- Post dopisany 04-02-2014 at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany 02-02-2014 at 23:19 ----------

No i stało się... Sam miszcz i guru od webasto (Mario) odwiedził mnie :decayed:

Wysypał reklamówkę na podłogę i moim oczom ukazał się taki oto zestaw...

stuff.JPG

Nie czekając długo zabraliśmy się do roboty - efekt prac jest taki, że piecyk siedzi na miejscu (oczywiście przetestowany i działa // także z pilota :decayed:)

mount.JPG

Zostało mi jeszcze troszkę prac wykończeniowych czyli zamocowanie pompki dawkującej i pompy paliwa w baku + podłączenie na stałe wiązki elektrycznej. Zabawa trwa :wink:

Opublikowano

Bo się zaczerwienię :dziura:

BTW, lubię ślizgawki, ale nie z tak głębokim przeręblem... :grin:

Opublikowano
  • Autor

Bo się zaczerwienię :dziura:

BTW, lubię ślizgawki, ale nie z tak głębokim przeręblem... :grin:

LOL - przynajmniej się trochę pogimnastykowałeś :decayed: Kupiłem ori pompę i ssak. Pompa ma przycięte końcówki niestety ale od tego samego gościa prawdopodobnie wezmę też pompkę dawkującą z całym osprzętem (niestety na ten drugi element muszę troszkę dłużej poczekać - pompa do baku + ssak będą jutro). No chyba, że z tej pompki na części dorwiesz przewody i mocowanie to oleję temat.

Jak tam wtyczki dla mnie? :decayed:

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ----------

Pompa:

3944345848_1

Ssak:

0395IMG_0924.jpg

Opublikowano
  • Autor
Nie zapomnij o B6 i webascie :naughty:

Jest OCHRONA w pasku ?

W A4 też będzie - jeszcze trochę. Łatwiej było znaleźć części do VW :facepalm: CP brak :decayed:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

...przypomniało mi się - z cyklu "mój Kochany Teść" :decayed:... Fundamentalne pytanie przy dzisiejszym porannym papierosie: "...jak tam moje Devasto?" :grin: