Stano Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 W sumie fakt masz R. Masz A4 i passata. Szerokość zderzaka przedniego dołem jest porównywalna? Względem seria vs R czy Passat vs Audi? Passat seria vs Audi
Bart-S Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W sumie fakt masz R. Masz A4 i passata. Szerokość zderzaka przedniego dołem jest porównywalna? Względem seria vs R czy Passat vs Audi? Passat seria vs Audi Kurcze nigdy nie mierzyłem... ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Spóźnione wiosenne porządki W końcu zabrałem się za nawiewy - przód już podświetlony. Kratka w tylnej części tunelu nie występuje w wersji podświetlanej więc tam dłubnę jakiś custom aby pod tym kątem zachować spójność (pochwalę się jak skończę ). ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- 1 post uzupełniony (odświeżona lista i historia modyfikacji)... ---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Zapomniałem jeszcze o tym gadżecie
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 .......Zapomniałem jeszcze o tym gadżecie http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/Passat/storyline/valvecup.JPG dobre to
laki83 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bartek mody ekstra..oby tylko nikomu sie do łap te nakrętki nie przykleiły
Bart-S Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Bartek mody ekstra..oby tylko nikomu sie do łap te nakrętki nie przykleiły Oby
wojtek123 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 kurcze a ja myślałem że passat b6 niema podświetlanych nawiewów bo mój jest dość dobrze wyposażony a nawiewy nie świecą szwagrowi w starym passacie B5 BEZ KLIMY świeciły nawiewy , a widzę że teraz w nowszych autach podświetlenie nawiewów to zaje.......a obcja:facepalm:
Bart-S Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 kurcze a ja myślałem że passat b6 niema podświetlanych nawiewów bo mój jest dość dobrze wyposażony a nawiewy nie świecą szwagrowi w starym passacie B5 BEZ KLIMY świeciły nawiewy , a widzę że teraz w nowszych autach podświetlenie nawiewów to zaje.......a obcja:facepalm: Jeszcze nie skończyłem customowego podświetlania kratek na tył tunelu Właśnie bawię się z tapicerkami drzwi - będzie customowa wersja kolorku (myślę, że z tydzień czasu i będzie ready). Na zamontowanie czeka też słonecznik z Homelinkiem - muszę jeszcze zamówić nową wiązkę (taśmę) do podsufitki aby to zabanglało.
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 dziś jestem akurat Passatem w pracy, muszę zobaczyć czy ma podświetlane nawiewy
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dopiero poliftowe niby B7 mają w serii chyba. B6 nie miały w serii Dopiero w jakimś pakiecie. Podświetlenie + satynowa ramka dookoła
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 no właśnie u mnie chyba jest pakiet oświetlenie jak dobrze pamiętam
GILI Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 o to bida ja mam podświetlone w b5 jeszcze zielone
Rekomendowane odpowiedzi