Neemzi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Za 700 zł ok tylko jaki variant 1 czy 2? Nie tyle ze dzien odpoczynku tylko jestem akurat u kobiety w ten week a to nie po drodze lekko :/ ja się na tym nie znam ;d dlatego się pytam ;d
jaku8891 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2
fatboy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Powitać grono prezesów siema dyrektorze:banan: ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 spoko zapraszamy:decayed: ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Za 700 zł ok tylko jaki variant 1 czy 2? Nie tyle ze dzien odpoczynku tylko jestem akurat u kobiety w ten week a to nie po drodze lekko :/ jeszcze sie soba nacieszycie
Michu B5 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rafał jak tam mody idą pochwal sie co zrobiłeś ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 Zapraszamy czym więcej tym lepiej
P1RAT Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Owszem czym więcej tym lepiej,żeby jeszcze tylko zrobić moje auto do porządku i się dobrze prezentować to było by pół biedy i było czym wjechać chociaż raz na tego spota bo jeszcze z miesiąc temu to cały czas na serii teraz sporo modów wpadnie dopiero
fatboy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Rafał jak tam mody idą pochwal sie co zrobiłeś---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 Zapraszamy czym więcej tym lepiej To zależy o których jeszcze nie wiesz
Michu B5 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Rafał jak tam mody idą pochwal sie co zrobiłeś---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 Zapraszamy czym więcej tym lepiej To zależy o których jeszcze nie wiesz O żadnych nie wiem ---------- Post dopisany at 07:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ---------- Powitać Panowie
Michu B5 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fiu Fiu sporo tego od początku Aż tyle mówisz Obczaje na spocie
Sylwek A 4 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 widzę że kolego z moich stron jesteś. Powitać panowie: ) ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- Dziś takie autko spotkałem: )
P1RAT Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 No fakt sporo doszła wlepa Vaga a to poważny mod Powitać z rańca każdego powstańca ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Siema wszystkim:) czy nowe mordki na spocie mogą sie pojawić jak coś? OOOO a4 b6 x2 widzę że kolego z moich stron jesteś. Powitać panowie: ) ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/ehunemy7.jpg Dziś takie autko spotkałem: ) To ja muszę zrobić przy czerwonym ferrari
Michu B5 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie nie:thumbdown: Raf sam sie ich pozbyles:grin:
fatboy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie nie:thumbdown: Raf sam sie ich pozbyles:grin: Bo ja miałem gowniane i kiepsko świeciły
Rekomendowane odpowiedzi