Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Macie jakieś zastrzeżenia co do paliw z Orlenu?

Pytam, bo z racji tego, że mieszkam w Kłodawie tankuję wyłącznie na Orlenie. Będąc w trasie również.

Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to zużycie ON ~7,5l/100 na komputerze (w rzeczywistości może troszkę mniej, ale na pewno nie mniej niż 7, i tak sporo) ale to chyba bardziej kwestia silnika AJM niż samego paliwa.

Też tankuję wyłącznie vervę na Orlenie w Kłodawie i nic złego się nie dzieje... A spalanie zależne od nogi :decayed:

Ty odwiedzisz nas kiedyś? :whistling:

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Arkadiush

Odwiedzę odwiedzę :wink: muszę w końcu ruszyć tyłek i przyjechać na spota... Choć ostatnio taki zapie..ol że nie pamiętam już kiedy myłem swojego klekota :facepalm: ale myślę że się ogarnę ;)

Opublikowano
:siema: Prezesy co do tankowania na orlenie tez nie mam przekonania chociaz tankuje na bliskiej to ruznica w spalaniu jest delikatnie czuć:wink: a jak nie to mieszac nitrometan+pb 95+mixol s efekt gwarantowany ale tylko na krótką mete hah:grin: a tak ogólnie podziekowac za spota:decayed:
Opublikowano

jak strąg mania :naughty:

Opublikowano

szczeże mowiac to nie pojechałem bo gosci miałem i Penis z tego wyszedł :kwasny:

Opublikowano

Od 18tego do końca miesiąca mam urlop więc mam nadzieje że wreszcie zjawię się na jakiegoś spota :decayed:

Opublikowano

witam

Opublikowano

Siema: ) :hi:

Opublikowano

Powitać kolegę :) Ktoś coś modzi ? :Dc

Opublikowano

U mnie wpadły ciemne szyby itp :)

Opublikowano

U mnie poliftowe boczki, aktualnie po woli podłączam lampki drzwi, prowadzę kable od krańcówek drzwi pod FISa, oraz do diod sygnalizujących uzbrojenie alarmu w drzwiach :decayed:

Opublikowano

Dariusz wrzuc foto :naughty:

Opublikowano

Wrzucę coś jutro :wink:

Opublikowano
Wrzucę coś jutro :wink:

Ok ok Prezes :wink:

---------- Post dopisany at 07:17 ---------- Poprzedni post napisany at 07:17 ----------

Powitać Panowie :hi: