Sylwek A 4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam panowie jak tam robimy jakiegoś spota?
PitekA4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 w końcu szykuje jakieś małe rezanko, wpadają poliftowe lampy, zderzak przód, bo połamany, poliftowe kratki nawiewów, przy okazji trza też wymienić płyn do wspomagania, bo w zbiorniczku króluje czerwień + generalny remont hamulców i wymiana magla w moim roboczym "tik-taku"
Michu B5 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Miałeś końcowy przecież?Tapnięte z iphona WM wleciał dwururka ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- w końcu szykuje jakieś małe rezanko, wpadają poliftowe lampy, zderzak przód, bo połamany, poliftowe kratki nawiewów, przy okazji trza też wymienić płyn do wspomagania, bo w zbiorniczku króluje czerwień + generalny remont hamulców i wymiana magla w moim roboczym "tik-taku" Lecisz lecisz ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- WYPADEK U MNIE NA WIOSCE
P1RAT Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Miałeś końcowy przecież?Tapnięte z iphona Nie wie co ma z pieniędzmi robić.. Kobieta by mu się przydała ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Eh widok niezbyt przyjemny a z przedlifta części i tak się nie wyreza
Arkadiush Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Miałeś końcowy przecież?Tapnięte z iphona Nie wie co ma z pieniędzmi robić.. Kobieta by mu się przydała Spokojnie Twoja rozczochrana czupryna
P1RAT Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 :hi: No to lecimy na przyciemnianie szyb mam nadzieję,że wyjdzie okej.
Michu B5 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 :hi:No to lecimy na przyciemnianie szyb mam nadzieję,że wyjdzie okej.
darek995 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Niedługo możliwe ze będę miał na handel gwint do tylu do ośki mts, i możliwe ze mój przód kw albo do remontu małego lub po remoncie Tapnięte z iphona
P1RAT Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szyby już przyciemnione Nie wiem czy dobrze wyszło okaże się rano bo niedawno po pracy o 23 odebrałem autko. Projekt idzie w dobrą stronę nabera to wyglądu. Arek masz jeszcze te wlepy Vaga jeśli tak to zabieram na spocie jedną bo na tyle mi gość odkleił a fajnie wyglądała..
Sylwek A 4 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 witam ją wczoraj swoje autko wymyłem bo ostatnio zaniedbalem je a miałem czas to całe zostało dokładnie umyte
Sylwek A 4 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 No czasem mam pomysły by coś zmienić i coś przerobić znajomy ma nawet sporo części jak coś noszę się z zamiarem zmiany kierownicy no chodzą mi po głowie lampy i no sporo planów ale może nie długo moje plany się zmienią
Rekomendowane odpowiedzi