Sylwek A 4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Powitać panowie. Seat altea ładny wozik. michał osłoną na skrzynie tam jest taka blaszka miałeś ją czy kupowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Powitać panowie. Seat altea ładny wozik. michał osłoną na skrzynie tam jest taka blaszka miałeś ją czy kupowales? ja ją do belki przylapalem co mam od rafala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ogólnie to te ori mocowania są do d*py. Większość A4 czy tam Passatów lata bez osłon. Już nie raz widziałem jak komuś się urwała. Sam miałem taki przypadek, wujaszek też miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=10154857517580702&set=vb.411915920701&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja osłonę pod silnikiem mam tylko na skrzynie muszę kupić i w ori jest taka blaszka do belki i moja wybrała wolność i teraz się zastanawiam czy kupować i założyć czy dac se luz moje auto stoi pod chmurami więc może lepiej założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Siema szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja tak jak Darek osłon nie zakładam bo miałem sytuacje jak kumplowi przes osłone nayebalo sniegu pod sama maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja tak jak Darek osłon nie zakładam bo miałem sytuacje jak kumplowi przes osłone nayebalo sniegu pod sama maske O to to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja tam nie narzekam na osłone przy mojej wysokości zawieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja tak jak Darek osłon nie zakładam bo miałem sytuacje jak kumplowi przes osłone nayebalo sniegu pod sama maske To co jak on to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Przy glebie to nie wyobrażam sobie jak mógłbym nie mieć osłony silnika. Ba, nie wiem jak nie mógłbym mieć metalowej osłony. Nie raz już uratowała mi miskę olejową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 O to racja mi osłona też uratowała miskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Powitać prezesów tego stołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Powitać A co do miski to w V6 jest wyżej niz sanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Darek snieg juz pada jutro quattro bokiem poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi