Arkadiush Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Orlen na Orlenie możemy a pojedziemy na rynek tam nie ma żadnego znaczenia a ja bywałem często w Gnieźnie
radek_siara Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Orlen na Orlenie możemy a pojedziemy na rynek tam nie ma żadnego znaczenia a ja bywałem często w Gnieźnie no proszę... to zawczasu daj znac jak będziesz przez Gniezno mykał, może uda Ci się na spot "slammerów" trafic
Arkadiush Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Orlen na Orlenie możemy a pojedziemy na rynek tam nie ma żadnego znaczenia a ja bywałem często w Gnieźnie no proszę... to zawczasu daj znac jak będziesz przez Gniezno mykał, może uda Ci się na spot "slammerów" trafic prawdopodobnie będę w niedziele wieczorkiem także można na chwile porównać autka
radek_siara Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 jak coś się będzie w Gnieźnie działo to wskoczę, choć u mnie nie ma co porównywac ale reszta ekipy ma autka niczego sobie
Arkadiush Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 jak coś się będzie w Gnieźnie działo to wskoczę, choć u mnie nie ma co porównywac ale reszta ekipy ma autka niczego sobie np o kim mówisz?
darek995 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Jak spot to ja odpadam w weekend. :/ Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Jak spot to ja odpadam w weekend. :/Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jedziesz po pierścionek ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Trzeba by było zrobić jednego spota przed Zimą i cyknąć foto jakieś żeby tu wrzucić bo mało fot mamy
darek995 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Dopóki lato na kołach jeszcze nie jade ale forum sie dowie Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Dopóki lato na kołach jeszcze nie jade ale forum sie dowie Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 daj znać z datą ślubu to przyjedziemy swoimi ulepami
Michu B5 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Dopóki lato na kołach jeszcze nie jade ale forum sie dowie Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 daj znać z datą ślubu to przyjedziemy swoimi ulepami
radek_siara Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 jak coś się będzie w Gnieźnie działo to wskoczę, choć u mnie nie ma co porównywac ale reszta ekipy ma autka niczego sobie np o kim mówisz? no looknij tutaj: Slammers Club
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 jak coś się będzie w Gnieźnie działo to wskoczę, choć u mnie nie ma co porównywac ale reszta ekipy ma autka niczego sobie np o kim mówisz? no looknij tutaj: Slammers Club Mówimy o A4 kolego to nasza ekipa mimo że tu też są fajne podeślij mi swój numer kom jak będę to napisze
radek_siara Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ja tam patrzę szerzej, głównie VAGi
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 ja tam patrzę szerzej, głównie VAGi No ok to każdy patrzy ale jak spot audi to spot audi drugiej takiej ekipy jak tu nie ma
radek_siara Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 ja tam patrzę szerzej, głównie VAGi No ok to każdy patrzy ale jak spot audi to spot audi drugiej takiej ekipy jak tu nie ma Tak mówisz? :> No w Gnieźnie ze spotami audiczek ciezki temat... więc patrzę szerzej... ale jak bedzie spot we Wrzesni to zawitam, bo monitoruje forum ^^
Arkadiush Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 ja tam patrzę szerzej, głównie VAGi No ok to każdy patrzy ale jak spot audi to spot audi drugiej takiej ekipy jak tu nie ma Tak mówisz? :> No w Gnieźnie ze spotami audiczek ciezki temat... więc patrzę szerzej... ale jak bedzie spot we Wrzesni to zawitam, bo monitoruje forum ^^ No musisz przyjechać na Słupce też możesz zawitać
darek995 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Pany jak ktoś ma znajomego co ma jakiegoś VW albo Honde to mam na handel felgi KESKIN KT3 4x100 15'' z oponami 195/45 i lekkim naciągiem
Rekomendowane odpowiedzi