slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tel zawsze przy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost1717 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja tez obecny:)) może poczekamy aż znowu zacznie sypać i zrobimy spot + zimowe slizganko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 z Tobą zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tel zawsze przy sobie jak każdy ma tel przy sobie Tomasz jak zawsze w posterunku B6 ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- ja tez obecny:)) może poczekamy aż znowu zacznie sypać i zrobimy spot + zimowe slizganko ? no zawsze można kulig ile dasz rade samochodów uciągnąć za jednym razem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tez się obudziłem mozna by coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tez się obudziłem mozna by coś zorganizować widzę żę koledzy z Konina i okolic budzą się ze snu zimowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jestem za Ale przed świętami nie da rady chyba już chyba że coś grubszego koledzy z okolic dojadą i na Konin ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Micro spot Słupecki :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 na ślizganko i ja chętny ale poczekajmy na śniegg jakieś najbliższe wolne będę miał tak na przełomie stycznia :/ chyba że coś ciekawego i dużo osób to stawie sie i załatwię Ghost'a razem ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 na ślizganko i ja chętny ale poczekajmy na śniegg jakieś najbliższe wolne będę miał tak na przełomie stycznia :/ chyba że coś ciekawego i dużo osób to stawie sie i załatwię Ghost'a razem ze mną spotkajmy się jakąś większą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no i śnieg wykrakalem teraz trzeba myśleć o reszcie większą ekipa mile widziana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no i śnieg wykrakalem teraz trzeba myśleć o reszcie większą ekipa mile widziana . no trzeba by było może coś zorganizować większego kilkanaście aut i przejechać się po mieście może ktoś do nas doczepi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Może tak w trakcie świątecznego obżarstwa? Np. Wtorek, środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Może tak w trakcie świątecznego obżarstwa? Np. Wtorek, środa? Wstępnie mi środa pasuje ---------- Post dopisany 25-12-2012 at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 14:49 ---------- I jak coś jutro robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 hmm oki, ale w godzinach wieczornych jakos 17 - 18 ? żeby wytrzeźwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 hmm oki, ale w godzinach wieczornych jakos 17 - 18 ? żeby wytrzeźwieć Na razie widać stypa u nas lekka Bo mini Spot Norbi Tomek i ja lipton Może ktoś się obudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 chyba nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 chyba nikt ale ekipa no nie ma co Tomek a Ty jak tam już wytrzeźwiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żywy i chętny jak coś na dziś! Pod telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie w niedziele może zorganizujemy zakończenie sezonu 2012? Piszcie na spocie poznańskim bo tam dogramy ekipe ! ---------- Post dopisany 05-01-2013 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2012 at 00:00 ---------- Halo halo a tu ktoś żyje ? cisza od dłuższej chwili co jest czyżby Klubowicze z konina itp wycofali się z naszej organizacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi