Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM+] Black and white... aVant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanley ma turbo z AWX.. na seryjnym pow. 150ps .. praktycznie nie realne.

Opublikowano

Mi się widzą aluski i chrom oj chciałbym to ))

Opublikowano

a to sorry za zamieszanie, kolega z forum mnie zmylił bo kiedyś powiedział mi że Stan ma serię i tylko program a faktycznie ze Stanleyem jakos nigdy o tym nie rozmawiałem :hi:

Opublikowano
  • Autor

a to sorry za zamieszanie, kolega z forum mnie zmylił bo kiedyś powiedział mi że Stan ma serię i tylko program a faktycznie ze Stanleyem jakos nigdy o tym nie rozmawiałem :hi:

chyba hubtychy jak miał ajm a po virusie miał 158KM:wink: ale Szymku...jak będę wymieniał turbo (bo się powoli szykuje), a po co kupywać awx jak pasuje brd:decayed: a że droższe...to nie musi być na już.:wink:

Opublikowano

idelna opcja;) dokładnie w takim razie bez sensu brac awx (myślałem że Stan robił program na serii i ze wymiana turbo dużo więcej Ci nie da), a tu z brd moze być grubo:decayed:

faktycznie skoro hub programem zrobił na 158 to zmiana na awx ile 10km by dodało nie ma sensu :wink:

ale na Twoim miejscu i tak przemyślałbym najpierw program, bo 150-160 czyli ok.350Nm już zrobi Ci mały przeciag różnicę odczujesz na pewno a turbinę+fmic zostawiłbym na potem bo że prędzej czy później zrobi się mało to pewne:naughty: a za korektę ze 3stówki dasz to nie duży wydatek :wink:

Opublikowano
  • Autor

moja żona mówi. po co bawić się w półśrodki...nooo trudno uwierzyć, że ona tak powiedziała:naughty:, ale sama mnie namówiła, aby dać max duże turbo przy max małym dłubaniu:decayed:. Szymek a potem to ja będę resztę rezał np.środek...a jak pójdzie sprzęgło...to nie będę się bawił już z 5tką tylko zmienię na 6tkę:wink:.

Opublikowano

ja u siebie mam suszarkę AWX, po nowym roku będę miał cały dolot z kwasa i program, zobaczymy ile wypluje :decayed: tyle że ja mam AFN a Ty AJM...

Opublikowano
moja żona mówi. po co bawić się w półśrodki...nooo trudno uwierzyć, że ona tak powiedziała:naughty:, ale sama mnie namówiła, aby dać max duże turbo przy max małym dłubaniu:decayed:. Szymek a potem to ja będę resztę rezał np.środek...a jak pójdzie sprzęgło...to nie będę się bawił już z 5tką tylko zmienię na 6tkę:wink:.

nie no bez dwóch zdań to idealne podejście, jak Tyś ją sobie wychował :decayed: pozazdrościć :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie no bez dwóch zdań to idealne podejście, jak Tyś ją sobie wychował :decayed: pozazdrościć :kox:

:grin::grin: potem się skupię na innych pierdołkach

junior_tdi...potem się pochwal:wink:

Opublikowano

zmieniaj te turbo bo ciekaw jestem jaka moc bedzie. Ja mam na seri 155ps i furam juz na nim 6mc i jest git ale kminie tez nad czyms wiekszym:wink:

Opublikowano
  • Autor

slava...ale to dopiero na przełomie marca/kwietnia, bo najpierw muszę rozrząd wymienić:wink:.

Opublikowano

spokojnie, ja jak cos to gdzies sierpien bym moze zmienial turbo

Opublikowano

No kolego, furka pozytywna :wink: z tymi białymi flatami dałeś mi do myślenia, czy sprzedawać swoje i kupować ostatecznie Roty, czy zostawić i robić je w inny kolor :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem Twój wybór...ja na taki się zdecydowałem, bo jest ten kontrast między czarnym a białym:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami :P bardzo fajna sztuka.....

Opublikowano

No u mnie wydało 148KM i 350Nm więc nawet nieźle, na więcej wtryski nie pozwalają :decayed:

18-1_zps2d318bdc.jpg

Opublikowano
  • Autor
Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:??

:decayed:

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ----------

No u mnie wydało 148KM i 350Nm więc nawet nieźle, na więcej wtryski nie pozwalają :decayed:

http://i1281.photobucket.com/albums/a514/junior_tdi/18-1_zps2d318bdc.jpg

ładnie...:wink:

na narazie stoję z mechanicznymi modami:facepalm:, ale...parę rzeczy wizualnych się porobiło:whistling:

Opublikowano
Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:??

tak tak służbowym .....może kiedyś podprowadzę tego złomka na spota :P

Opublikowano
  • Autor

oj tam złomka...z boku ładnie się prezentuje:naughty:

wracając do rozmowy wtedy pod budką...zauważyłeś jak wtedy nagle się tam pusto zrobiło:polew::polew:, a Moja Ż...cierpła i myślała co znów napochałem:facepalm::grin:

Opublikowano

oj tam złomka...z boku ładnie się prezentuje:naughty:

wracając do rozmowy wtedy pod budką...zauważyłeś jak wtedy nagle się tam pusto zrobiło:polew::polew:, a Moja Ż...cierpła i myślała co znów napochałem:facepalm::grin:

o złomku to mówiłem o Kijance....:kox::grin: