Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM+] Black and white... aVant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami :P bardzo fajna sztuka.....
Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:??

:decayed:

tak tak służbowym .....może kiedyś podprowadzę tego złomka na spota :P

oj tam złomka...z boku ładnie się prezentuje:naughty:

wracając do rozmowy wtedy pod budką...zauważyłeś jak wtedy nagle się tam pusto zrobiło:polew::polew:, a Moja Ż...cierpła i myślała co znów napochałem:facepalm::grin:

o złomku to mówiłem o Kijance....:kox::grin:

:bag::grin: no kiedyś byś musiał ciekawe jaka byłaby reakcja:polew:

---------- Post dopisany 13-02-2013 at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2013 at 16:41 ----------

No dobra wczoraj (12_2_2013) był zamach na moje życie...ucierpiało Ałdi:cry:

"wszyscy mieli dzwonka...mam i ja":facepalm:

P2120118.jpg

jednak dzwoneczek sprzyja tuningowi:bag:

...ktoś perfidnie pod castoramą do curvy nędzy upuścił mi powietrza w kole:baseball:.Wszystkie nakrętki na wentylach są a na prawym przodzie nie ma i widać, że to perfidnie wczoraj ktoś zrobił:kwasny:

A dziś (3nastego) już części pozamawiane i wpadnie zderzak poliftowy oczywiście ze spryskami:decayed:

:mysli: hmm...kontrolka abs-u zgasła (w czasie "bam" się zaświeciła), ale nie wiem czemu i licznik się "skasował" dane spalania, itd. Ważne, że nic nie świeci:decayed:. I mimo, że chłodnica klimy jest odgięta, to nagrzane w garażu do odpowiedniej temp.(+9.5*C) i na LO w aucie nie wysiedziałem ani dwóch minut:wink:

No więc,auto rozebrane i czeka już na "nowe" tajle:wink: a straty są takie:

-zderzak...OUT

-belka...OUT

-środkowa kratka...OUT

-rejestracja przód...OUT

-jedno mocowanie lewego halogena...urwane, lecz to zrobię

-mocowanie czujnika temp...urwane, lecz do zrobienia

-prawy ślizg pęknięty...ale spokojnie do ogarnięcia

-przekrzywione przednie odboje lekko w lewo...potraktuje je "barbarą"

-dokładka zderzaka...na całe szczęście wyskoczyła

A wcześniej wpadło "recaro dla ubogich" z grzanymi d*pami i elektrycznymi lędźwiami i wycieraczki w passata po lifcie (foty później, jak się troche uspokoi i zaktualizuje wątek):wink:

---------- Post dopisany 04-03-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 15:01 ----------

No i zaczęło się...:wink:

02032013044.jpg

...już w podkładzie...za tydzień będzie w moich rękach do poskładania:lol1:

Opublikowano

caly furacz leci?

Opublikowano
  • Autor

tak...bez dachu i wyprzedzam pytanie...kolor zostaje czarny...tylko, że brat twierdzi, że będzie to o wiele głębsza czerń:kox:

Opublikowano

bydzie jak nowy :wink:

Opublikowano
  • Autor

no...i oczywiście białe flaty zostają jeszcze na ten sezon (pomimo 5 ofert sprzedaży:grin:) i gleba ta sama...yy...wróć!! Tył pójdzie z parę milimetrów w dół:decayed:...parę pierdołek dojdzie wizualnych i pod maską, ale to już wkrótce:wink:

Opublikowano

cacy bedzie nowiutki czarny lakier:wink: ja tez dzis z lakiernikiem ugadywalem sie co do mojego i okazalao sie ze calego nie musze malowac:decayed: takze rolowanie nadkoli i jazda za jakies 2-3mc

Opublikowano
  • Autor

Ja też tył będę miał około 1cm szerszy, zresztą przód jest już koło 1.5cm szerszy, ale wszystko z ori kantami, fakt faktem będą troszku pod kątem, ale kanty będą:wink:. A bratu nie chciało się bawić w cieniowanie "tu i tam" więc mi złożył propozycję...powiedzmy nie do odrzucenia...: "zrobię Ci go, ale cały psiknę bez dachu":decayed:. Grzechem było by się nie zgodzić:grin:

Opublikowano

Podejrzewam jak ta propozycja wyglada, nie dziwie sie ze calosc idze do malowania, powodzenia w dalszym modzeniu:wink:

Opublikowano

auto stoi w garazu u ciebie a fot dalej niema:( nieladnie sie chwalic na ostatnią sekunde pff;p

Opublikowano

fura rwie suty wiec skladja ja bo jest mega konkret i oby mniej takich przygod:doh:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj BRAT mi zrobił nie zwykła niespodziankę...dosłownie cieszyłem się jak "dziecko z lizaka":banan:. Przywiózł moje aŁdi pomalowane, tylko szkopuł w tym, że powiedział...że nie chciało mu się tego autka malować dwa dni (ponadto pogoda się zdupcyła) i ...zawiózł je na komorę gdzie on pracuje:slina:. To se curva możecie wyobrazić jak to wygląda:shock3::kox::decayed:

...wypiję :kawa: i powoli zmierzam w stronę garażu:smiley:

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ----------

auto stoi w garazu u ciebie a fot dalej niema:( nieladnie sie chwalic na ostatnią sekunde pff;p

spoko braciszku...dopijam :kawa: i idę parę fot pstryknąć:wink:

Opublikowano
wczoraj BRAT mi zrobił nie zwykła niespodziankę...dosłownie cieszyłem się jak "dziecko z lizaka":banan:. Przywiózł moje aŁdi pomalowane, tylko szkopuł w tym, że powiedział...że nie chciało mu się tego autka malować dwa dni (ponadto pogoda się zdupcyła) i ...zawiózł je na komorę gdzie on pracuje:slina:. To se curva możecie wyobrazić jak to wygląda:shock3::kox::decayed:

...wypiję :kawa: i powoli zmierzam w stronę garażu:smiley:

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ----------

spoko braciszku...dopijam :kawa: i idę parę fot pstryknąć:wink:

Ty to się masz dobrze, mój brat może mi co najwyżej sprzedać 8 ton węgla :grin::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

no więc...kilka takich...chociaż foty może w połowie oddają urok...czarnuli:wink:. Jeszcze gdzie nie gdzie jest ubrudzona z pyłu, ale to się umyje:smiley:

P3090120.jpg

P3090121.jpg

P3090122.jpg

miałem fotkę z przodu jak i tyłu, ale niestety se to skasowałem:facepalm::grin:

Opublikowano

Trzeba było dolne listwy całkiem wywalić... :whistling:

Opublikowano
  • Autor

może i tak może i nie...:wink: boczne też mam pomalowane...tak na wszelki wypadek. Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale mnie się to podobają te dolne...o wiele lepiej oddzielają próg od drzwi...może kwestia gustu?!

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

Na pierwszej focie już pierwsze swirle :decayed:

będzie lustro...tylko niech stwardnieje lakier:decayed:. Polerka będzie na pewno:wink:

Opublikowano

A mój brat poszukuje karawanu :wink: jak znalazł :grin::decayed:

Opublikowano
A mój brat poszukuje karawanu :wink: jak znalazł :grin::decayed:

Może i bym miał dla niego pomodzone 1,9 w trumnie... :whistling: uderzaj do użytkownika Nelson, coś napomina o sprzedaży. Była fura kolegi mekto, grubo pomodzona.

Opublikowano
  • Autor
:disgust: ale też to zauważyłem:grin:...dobrze, że wiosna tuż, tuż:decayed:
Opublikowano

hamer zobaczymy w maju co powiesz potem :D jak by ktos sie czepiac jest zrobiona orginalna skorka na lakierze tak jak powinno byc auto pomalowane ale zeby bylo lustro trzeba malych modyfikacji ale to w swoim czasie:P