kubardf Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Czy może miktoś wyjaśnić co to jest automatyczna dynamiczna reg. zsie. refl. Mam lampy ksenonowe ale nie wiem czy są ogyginalne czy dokładane. po włączeniu świateł nie poziomują się automatycznie ale w wyposażeniu mam kod tak jak w tytule. pozdrawiam
Onkel Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Masz spryski lamp? Jak wlaczas swiatla to nie widzisz jak sam się podnoszą i opuszczają? Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
kkam Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 zawsze możesz sprawdzić czy na lewym wahaczu masz czujnik. No i przy każdym odpaleniu auta światła robią ruch dół-góra.
kubardf Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 na którym wahaczu mam szukać czujnika? lampy chyba się nie ustawiają tylko po włączeniu jest błysk świateł po nim światła przygasają a zaraz po chwili powoli się rozjaśniają. według wyposażenia powinny się ustawiać automatycznie ( tak rozumiem kod wyposażenia)
Marcino87 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 na lewym wahaczu z przodu i tyłu masz czujniki http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-145322/ tu popatrz
Rekomendowane odpowiedzi