carbonek Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Witam ! Jako że mapę udało mi się nagrać i chodzi , to przyszedł czas na język PL w Menu. Mam auto z 2004r z Audi Navigation PLUS. Czy możecie mi podsunąć jakiś najbardziej aktualny plik PL do menu ?Będę bardzo wdzięczny pozdrawiam !
powaguspisz Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 To ciężka sprawa, sam szukałem długi czas posiadam takową płytkę nagrana tylko nie wiem jakie Navi masz ?? zrób foto, będę dla jednego chłopaka z Wawy wysyłał, to jakoś może się podzielimy
Rafi78 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Witam !Jako że mapę udało mi się nagrać i chodzi , to przyszedł czas na język PL w Menu. Mam auto z 2004r z Audi Navigation PLUS. Czy możecie mi podsunąć jakiś najbardziej aktualny plik PL do menu ?Będę bardzo wdzięczny pozdrawiam ! jak możesz to podpowiedz Co ciekawego tam nagrałeś - tzn. na który rok ? możesz na PW.
erosito Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Witam !Jako że mapę udało mi się nagrać i chodzi , to przyszedł czas na język PL w Menu. Mam auto z 2004r z Audi Navigation PLUS. Czy możecie mi podsunąć jakiś najbardziej aktualny plik PL do menu ?Będę bardzo wdzięczny pozdrawiam ! Baaardzo bym się uśmiechnął również w pomocy zmiany menu na polski w moim rns-e
Rekomendowane odpowiedzi