ohm Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 bazowe koło, bez LEDów, bez pakietu aluminium, bez ceramiki, bez B&O - biedniutka W ODNIESIENIU (!!!!) do wroclawskiej
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Faktycznie coś słabo wyposażona Teraz pytanie ktoś kto kupuje takie auto już oszczędzał w konfiguratorze czy po prostu nie chciał tych rzeczy w co nie chce mi się wierzyć..
ohm Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 kto stąd prowadzi tego AudiBlogPL i juz kolejny raz cytuje niemal słowo w słowo moje wpisy z forum na fejsie ? to podchodzi pod stalking!!
st4yKool Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Faktycznie coś słabo wyposażona Teraz pytanie ktoś kto kupuje takie auto już oszczędzał w konfiguratorze czy po prostu nie chciał tych rzeczy w co nie chce mi się wierzyć.. Moze poprostu wybral to co chcial? To takie dziwne?... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ohm Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 to nie auto zamawiane przez klienta tylko przez salon, wiec wzieli takie zeby bylo chodliwe (czarne ) a nie wykosztowali sie zbytnio.
KOval81 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mniej upchane, to i lżejsze - lepiej będzie latało po nocach
szymeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Brak LEDow to poracha totalna
MRDaniel Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ciekawi mnie różnica jak ledy świecą w stosunku do Xenonu
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Brak LEDow to poracha totalna O tym mówię właśnie
ohm Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 poza walorami estetycznymi PODOBNO w nocy nie ma aż takiej rożnicy zwlaszcza jak sie wyposaży audisię w tego asystenta świateł drogowych , doświetlanie zakrętów itd. jest tam jakiś pakiet za 6 koła bodajże. a do LEDów dopłata 9klocków ale wtedy ma sie to wszystko zawarte już. Jak ma ksenony to wygląda jakby miał oczy i widać gdzie patrzy tym wkurwionym wzrokiem, ale z ledami wygląda lepiej, taki STORM TROOPER
MRDaniel Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Tak właśnie oglądam sobie też film z YT i facet dokładnie to powiedział co ty Bartek. Że jako mijania w nocy nie ma większej różnicy w nowym samochodzie. Jednak walory estetyczne i trwałość przemawiają za Ledem.
szymeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Różnica według mnie jest w dokładności wiązki światła. Poza tym jak bierzesz pakiet LED to masz dynamiczną korekcję zasięgu w zależności od prędkości jazdy doswietlanie itp.
Carlos* Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A mi się wydaję ,że świecą lepiej światła mijania, bo o długich to nawet nie wspominam bo jest przepaść bynajmniej w odniesieniu do ksenonu w A4 B8.
KOval81 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A ja się spytam, po ciul asystent świateł drogowych przy świetnie świecących mijania - ja miałem w BMW i tego szajsu nie używałem Owszem, fani gadgetów się radują, ale jak dla mnie osobiście to kicha nie funkcja:thumbdown: 100x bardziej wolał bym te LED'y - wyglądają zabójczo w porównaniu do tych bixów ze zdjęcia:slina:
Flyer Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 kto stąd prowadzi tego AudiBlogPL i juz kolejny raz cytuje niemal słowo w słowo moje wpisy z forum na fejsie ? to podchodzi pod stalking!! nie wiem kto to, ale jest ewidentnie kretynem i spamerem.
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 bazowe koło, bez LEDów, bez pakietu aluminium, bez ceramiki, bez B&O - biedniutka W ODNIESIENIU (!!!!) do wroclawskiej Jezeli mam byc szczery to to bazowe kolo wyglada milon razy lepiej niż tez wiesniackie czarne felgi z opcji.
szymeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A ja powoli myślę że Rotor w rozmiarze 21' byłby najlepszy
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zastanów się nad tym rozmiarem, znasz moje zdanie.. Będzie trzeba rozkminiać znów dobrą drogę po Krakowie gdzie nie ma dziur
szymeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zastanów się nad tym rozmiarem, znasz moje zdanie.. Będzie trzeba rozkminiać znów dobrą drogę po Krakowie gdzie nie ma dziur Aś mnie wyebał na mine z tymi drogami u Was, myślę sobie jadę do KRK będzie git, a tu zonk
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 I tak jest dobrze bo załatali wszystkie studzienki więc git 3km na Bora Komorowskiego droga jak stół dlatego można tam robić skilla
Rekomendowane odpowiedzi