A4_Dominik_WAW Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Mam do Was pytanie i prośbę - chcę podłączyć kamerę najlepiej z mikrofonem do monitora lcd. Chcę to zrobić tanim kosztem, jestem już posiadaczem tunera TV właśnie z wejściem s-video. Znalazłem takie coś w sieci - co myślicie o podłączeniu takiej kamery: Szpiegowska kamerka obserwacyjna CMOS LT- 688C (2680617906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do takiego tunera TV LCD TV Box (HSI LTB) - China Electronic and Digital Products Wholesale Center. Myślę że dzięki temu nie będę musiał włączyć PC żeby móc widzieć co się dzieje przed kamerą. ---------- Post dopisany 11-10-2012 at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2012 at 22:34 ---------- ?
sokal Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 No jeżeli ten tuner ma wejście s-video oraz audio to jak najbardziej powinno być ok
A4_Dominik_WAW Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 Tak tak oczywiście tuner ma s-video i audio in
pastaldo Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 A monitorr ma głośniki? Bo przecierz ten BOX ma tylko odebrac z kamery obraz i dźwięk ale sam w sobie głośnika nie ma i przekaże obraz i dźwięk do monitora. Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem )
sokal Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 A monitorr ma głośniki? Zakładamy że kolega wie że aby słyszeć dźwięk przydaje się głośnik Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem ) Tak tak oczywiście tuner ma s-video i audio in
A4_Dominik_WAW Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 A monitorr ma głośniki? Bo przecierz ten BOX ma tylko odebrac z kamery obraz i dźwięk ale sam w sobie głośnika nie ma i przekaże obraz i dźwięk do monitora. Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem ) Monitor nie posada głośników BenQ LCD 24 cale, box ma głośnik ale ma też wyjście audio out gdzie dźwięk można podać na głośniki zewnętrzne. Ma wyjście VGA, wyjście/wejście audio, wejście s-video i coś jeszcze
pastaldo Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 A monitorr ma głośniki? Bo przecierz ten BOX ma tylko odebrac z kamery obraz i dźwięk ale sam w sobie głośnika nie ma i przekaże obraz i dźwięk do monitora. Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem ) Monitor nie posada głośników BenQ LCD 24 cale, box ma głośnik ale ma też wyjście audio out gdzie dźwięk można podać na głośniki zewnętrzne. Ma wyjście VGA, wyjście/wejście audio, wejście s-video i coś jeszcze A monitorr ma głośniki? Zakładamy że kolega wie że aby słyszeć dźwięk przydaje się głośnik Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem ) Tak tak oczywiście tuner ma s-video i audio in A widzisz Pytanie było zasadne o głośniki Na to że box ma głosnik nawet nie wpadłem
Rekomendowane odpowiedzi