lukeduda Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Witam mam silnik AFC to jest prawie taki sam jak AHH 2,8 V6 174KM . Jak wywalić 2 katalizatory jak są 4 sondy po 2 na każdy wydech? Tak żeby nie wyskakiwał błąd. Jak okłamać komputer?
ad.ek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 albo wywalić w sofcie albo podnieść 2 rzad sond żeby nie waliło błędem - technik jest sporo np. dystans kolano, sam dystans
lukeduda Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 Mówisz żeby podnieść drugi rząd sond. A o ile 3cm , 4cm? i wtedy nie będzie wyskakiwał błąd? A jak w sofcie wywalić? Wystarczy do tego podstawowy komputer do kasowania błędów czy musi być bardziej rozbudowany?
Pulpit Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 znajomy wywalił kata od siebie w 2,8 174 km i za dwa dni czy nawet tego samego dnia jechał go z powrotem wspawywać, miał taki charakterystyczny metaliczny dzwięk
lukeduda Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 A wyskakiwał mu błąd? I wspawał rurki zamiast katów?
Pulpit Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 nie mam pojęcia co on z tym robił na bank poszły rurki w miejsce katów, ale czy z sondami się bawił to nie wiem wiem że w połączeniu z filtrem stożkowym i brakiem kata, źle to brzmiało też sobie te katy zostaw w razie W, jak coś to do tego będzie powrót, a jak wyprójesz i rurke wstawisz to już raczej nie
RAWULI Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam mam silnik AFC to jest prawie taki sam jak AHH 2,8 V6 174KM . Jak wywalić 2 katalizatory jak są 4 sondy po 2 na każdy wydech? Tak żeby nie wyskakiwał błąd. Jak okłamać komputer? pierdzioch się robi bez katów, chodzi jak zbuzowany poldon, katów nie wywalaj, rób za katami dworurkę do końca i będzie zajebioza:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi