moogio Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 witam czy ktos ma załozoną listwe chromową na tylnej klapie w B7 avancie , ew gdzie taką kupic? Widze że ma jeden gosc na alledrogo ale podobno to kiszka , są tez na ebay AUDI A4 (B7,Typ 8E) Avant - 3M Chrom-Zierleiste, Chromleiste - Heckleiste | eBay prosze o Wasze opinie i rady w załączeniu foto <br /><br />
zradek1 Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 zastanawiałem się właśnie czy nie kupić z allegro , ciekawe jak z jakością tej listwy.
peju Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 nie maja dobrej opinii bo sie ponoc odklejaja. zastanawiam sie na ile to jest prawda bo... nie wiem czy ludzie tez umiejetnie to kleja. zastanawiam sie czy jest to robione "jak przylozyl tak przykleil", jaka jest mozliwosc jeszcze regulacji/poprawy gdy wyjdzie krzywo i czy to nie wplywa bezposrednio na trwalosc, czy powierzchnia przed przyklejeniem zostala dobrze przygotowana (nie wiem, oczyszczona, osuszona i odtluszczona). Moze sam srodek klejacy trzeba jeszcze czyms wzmocnic. Tak sobie tylko gdybam ale dlatego tez ciekaw jestem jak to ludzie przyklejaja - czy przykladaja sie do tego, robia umiejetnie czy byle jak. Mysle ze tu jest pies pogrzebany.
zradek1 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Ciekawe jak z tym kleję , druga sprawa to mogą po czasie zrobić się matowe. Fajnie gdyby ktoś kto to ma, dał opinie.
peju Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Pol roku temu kupilem sobie w tesco tania, plastikowa i tandetna chromowana ramke do tablicy rejestracyjnej. Przez ten czas nic nie zeszlo, nie zmatowialo i nie wyblaklo. Zobaczymy jak bedzie dalej.
moogio Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Szkoda ze nie ma informacji od ludzi którzy taką listwę kupili, bo tak to tylko gdybamy. Ja skłonny jestem dać wiecej kasy ale musi być jakość.
bebe_19 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam w B5 taka listwę, załlożyłem ją z dwa lata temu i do tej pory nic sie nie dzieje, a myte jest tylko na myjce bezdotykowej. Nie odkleja się, ani nie matowieje, kupiłem ją na allegro
zradek1 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 to już jakąś opinie mamy co do listwy
kris_91 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Nawet jesli miala by sie odklejac to mozna kupic pozadna tasme do listew taka gabkowata i przykleic na niej. To taka tasma jak na emblematach itd Ale przygotowanie pow tez jest wazne. IMO najwazniejsze;-)
Rekomendowane odpowiedzi