kamilus Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Moim zdaniem bedzie, jedyna wada jest taka, ze optycznie felga Ci sie zmniejszy. No ale to juz chlopaki wyzej Ci pisali. Ile osob, tyle opinii. Sam musisz podjac decyzje, nie sugerujac sie zbytnio innymi
jihaad Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 one idą to wyjebania i wchodzą za nie z S-lina tylko po prostu chodzi mi czy czarna felga będzie pasować Kilka miesięcy się pierd*sz z wyborem koloru felgi, a progi jak były tak są, drzwi odstają, lampy od sieny. Ja tu naprawdę widzę większe problemy od koloru koła.
fantowski Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 one idą to wyjebania i wchodzą za nie z S-lina tylko po prostu chodzi mi czy czarna felga będzie pasować Kilka miesięcy się pierd*sz z wyborem koloru felgi, a progi jak były tak są, drzwi odstają, lampy od sieny. Ja tu naprawdę widzę większe problemy od koloru koła. popieram moze kolego ruszy Cie to ale popieram przedmówców... zacznij od auta a felgi na koncu
Matysss Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Lampy DEPO , drzwi były nie domknięte!!! , a progi są na wiosne w planach ale okej wasza opinia mam ją w d*pie szczerze i dzięki za pomoc...
jihaad Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kolego, niepotrzebnie się gorączkujesz. Naprawdę zostaw te koła jak są, bo jak ktoś pisał wcześniej wzór niepasujący do A4 i jakbyś nie pomalował to szału nie będzie. Za to są inne sprawy, które diametralnie poprawią wygląd auta i sam wiesz, że listwy progowe to "number one".
sokal Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Lampy DEPO , drzwi były nie domknięte!!! , a progi są na wiosne w planach ale okej wasza opinia mam ją w d*pie szczerze i dzięki za pomoc... To na c**j pytasz...
fantowski Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 prawda w oczy kole... nikt nie chce przecież dla kolegi źle... pyta to odpowiadamy i nie chodzi tu o krytykowanie a o dobrą radę :peace:man
tomekhxc Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 temat do zamkniecia bo widze ze porazka ....
Rekomendowane odpowiedzi