Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na DM mam dobre pingi i nie ma co ukrywać graja tam boty, z awp latam i z nozooma zabijam :decayed:.

Albo mnie stresujesz i mi nie idzie :co:, sam nie wiem już :decayed:

Opublikowano

Na tym serwerze co graliśmy potem to pingi były z d*p*... O dziwo nawet aż tak strasznie nie lagowało :unknown:

Opublikowano
gramy gdzieś?

Niestety chłopaki poszli. Dzisiaj był pogrom:naughty: WhyMe miałeś mnie pokarać? :nabijasie: Gdzieś polazł?

Musiałem śnieg odgarnąć :kwasny:

:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

1. DudsA4 -> ZAPŁACONE

2. Rafal1988Lodz -> ZAPŁACONE

3. musti -> ZAPŁACONE

4. WhyMe?-> ZAPŁACONE

5. Marcin123 A -> ZAPŁACONE

6. Skyliner89 -> ZAPŁACONE

7. Raymax -> ZAPŁACONE

8. reikeb -> ZAPŁACONE

9. mech15 -> ZAPŁACONE

10. junior_tdi

11. Lu-Gi -> ZAPŁACONE

12. Grafi -> ZAPŁACONE

Junior, zrzucasz się czy zamawiać bez Ciebie?:wink:

Opublikowano
bez spiny, przelewam :decayed:

nie ma spiny, myślałem, że się wycofujesz :decayed: Ok, w takim razie zamówię zaraz i postaram się żeby dziś wieczorem można było już zagrać o ile przyjmą zamówienie :wink:

Opublikowano
bez spiny, przelewam :decayed:

nie ma spiny, myślałem, że się wycofujesz :decayed: Ok, w takim razie zamówię zaraz i postaram się żeby dziś wieczorem można było już zagrać o ile przyjmą zamówienie :wink:

jak nie przyjmą to daj znać

Opublikowano

Przyjęło :kox::kox::kox: Serwer się już robi, postaram się szybko ogarnąć i przetestować czy działa wszystko. Możemy się na 21.00 ustawić. Gdzieś by można potem też podwiesić IP. Na razie nie podaję, bo zaczynam działać:naughty:

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

Proponuję żeby wszyscy poinstalowali program TeamSpeak3 to będzie można gadać :naughty: I albo pogramy normalnie ffa, albo możemy zagrać meczyk jak będzie przynajmniej 8 lub 10 osób (4vs4, 5vs5).

Opublikowano

Haha, ale jaja :kox: Nawet nie muszę się męczyć z wgrywaniem tego moda na steam/nonsteam :decayed: już zrobione, teraz tylko wgrywam configi z ESL, gdyby nam przyszło grać jakiś mecz (inny czas rundy, paki, blablabla) i mapki :decayed::decayed: Za kilka minut wrzucę ip :wink:

Opublikowano
Haha, ale jaja :kox: Nawet nie muszę się męczyć z wgrywaniem tego moda na steam/nonsteam :decayed: już zrobione, teraz tylko wgrywam configi z ESL, gdyby nam przyszło grać jakiś mecz (inny czas rundy, paki, blablabla) i mapki :decayed::decayed: Za kilka minut wrzucę ip :wink:

wyślesz IP to podwieszę na samą górę :wink4:

Opublikowano

Kurde, a ja mam zepsuty mikrofon... :facepalm: Muszę coś skołować na dniach, a teraz najwyżej wbije i nie będę nic mówił :decayed:.

Opublikowano

podejrzewam, że dziś jeszcze nie wszyscy i tak ogarną, więc spoko. Też mi się majk psuje, bo mam przebicie czasami :kwasny: Zaraz podaje IP, hasło, jak ktoś chce adminować to pisać na pw i powiem co i jak, a także wrzucę zaraz paczkę mapek dodatkowych, które na szybko wgrałem, bo akurat takie miałem i niech każdy sobie pobierze żeby potem nie tracić czasu na ściąganie. Plik należy rozpakować w folderze cstike lub cstrike_polish (zależy kto jak ma) i dalej w folder maps. Jak ktoś czegoś nie będzie widział to pisać tutaj albo PW.

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

Aha, no i jest zainstalowane HLTV żeby potem nie było płaczu, że ktoś czituje czy coś :kox: Wszystko będzie monitorowane i jak ktoś będzie miał jakieś podejrzenia to pisać do mnie i dam dostęp do tego żeby sobie pooglądać :wink:

---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Mapki: maps.rar - Speedy Share - upload your files here

Na serwer dopiero się wczytują, ale możecie już pobierać :wink:

Opublikowano
podejrzewam, że dziś jeszcze nie wszyscy i tak ogarną, więc spoko. Też mi się majk psuje, bo mam przebicie czasami :kwasny: Zaraz podaje IP, hasło, jak ktoś chce adminować to pisać na pw i powiem co i jak, a także wrzucę zaraz paczkę mapek dodatkowych, które na szybko wgrałem, bo akurat takie miałem i niech każdy sobie pobierze żeby potem nie tracić czasu na ściąganie. Plik należy rozpakować w folderze cstike lub cstrike_polish (zależy kto jak ma) i dalej w folder maps. Jak ktoś czegoś nie będzie widział to pisać tutaj albo PW.

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

Aha, no i jest zainstalowane HLTV żeby potem nie było płaczu, że ktoś czituje czy coś :kox: Wszystko będzie monitorowane i jak ktoś będzie miał jakieś podejrzenia to pisać do mnie i dam dostęp do tego żeby sobie pooglądać :wink:

---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Mapki: maps.rar - Speedy Share - upload your files here

Na serwer dopiero się wczytują, ale możecie już pobierać :wink:

Dobrze, że będzie HLTV, możemy po jakimś czasie zrobić forumowe fragmovie, pewnie znajdzie się osoba, która ogarnia takie programy i fajnie to obrobi :wink:.

Opublikowano

:thumbup:

---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ----------

Ok, chłopaki.

IP: 193.33.177.217:27015

HASŁO: a4klub

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

To o której gramy? Kto chce adminować przez RCONa? Powiem jak :wink:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

Będę od 21 siedział na serwerze, kto chce to wbijać :decayed:

Opublikowano

no no, nieźle to wygląda !

Opublikowano

Byłem, ale nikogo nie ma :kwasny: niedługo wchodzę z kumplem pyknąć (Raymax) :wink:

Opublikowano

Podwieszony do góry :hi: