Rometer Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Witam, szukałem ale nic nie znalazłem. Po podpięciu wszystko szło idealnie ale przy próbie połączenia się z navi, radiem i telefonem (na telefonie wykryto zbyt dużo błędów) wyskakiwał komunikat, że nie można połączyć się ze sterownikiem. To samo jesli chodzi o webasto a jest fabryczne. Niech ktoś pomoże co z tym fantem zrobić ?
Rometer Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 Ha ! dobre pytanie. Nie wiem jaki to kabel wiem natomiast że obsługuje CAN a oprogramowanie to VCDS 10.6 czy cos w tym stylu. Kolega podpinał swoje A6 C6 i wszystkie moduły łączyły sie bez problemu, tylko u mnie zonk...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Pytałem z ciekawosci o kabel bo rozne cuda widziałem Sprawdz moze bezpieczniki jeszcze
Rometer Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 Zawsze mi się wydawało, że jak wszystko działa to bezpieczniki muszą być dobre, ale ok sprawdzę, może to bezpieczniki...
Rometer Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 Tak, u mnie wszystko działa bez zarzutu. Sytuacja wyglądała tak, że zaczął mi długo odpalać rano więc pojechałem na kompa i okazało się że padło 5 z 6 świec żarowych. Potem kumpel zrobił ogólny skan i wyszło że na tel jest zbyt duzo błędów ale już do samego modułu wejść się nie dało, a Telefon bez problemu łączy się z bluetooth. Pozostaje sprawdzenie modułu od telefonu w podłokietniku i też nic... Nie można nawiązać połączenia. Potem chciał mi ustawić możliwość oglądania teledysków na wyświetlaczu więc próbowaliśmy wejść najpierw w moduł Navi a potem w moduł radio i w żadnym nie chciał nawiązać połączenia ze sterownikiem. ---------- Post dopisany 14-10-2012 at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany 12-10-2012 at 13:57 ---------- Jakieś sugestie ? Czy brak pomysłów ? Bo specjalistą nie jestem a chciałbym jakoś to załatwić.
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 A na jakims innym kablu pasuje podpiąc
Rometer Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 OK... to poszukam kogoś w moich okolicach, może akurat to jest to... Dzięki za pomoc. Będę aktualizował ten wątek
Rekomendowane odpowiedzi