15lolo Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 witam szukam silnika do a4 turbo w aucie jest zmontowany anb niestety na allegro jes tich bardz malo czy jak kupie goly slupke i uzbroje w osprzet od anb czy podejdzie AEB AJL apu itp posze o pilną odp
mloody_s-line Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 bloki mają takie same ale różnią się trochę góra tj głowica. Inny Napinacz np itd chociaż mogę się mylić.
15lolo Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 no wlasnie sam nie jestem pewien i chcialbym zasiegnąc informacji czy jakiś silnik o innym kodzie podejdzie P&P bo ponoć ANB i APU są takie same
Bromchit Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Silniki ANB były montowane w A4, A6, i w Passatach. bloki mają takie same ale różnią się trochę góra tj głowica. Inny Napinacz np itd chociaż mogę się mylić. Głowica stosowana w ANB wg. Etki kompletna z wałkami rozrządu występowała w całym koncernie VW nie tylko w Audi, więc możliwe, że podejdzie całkiem sporo silników. Trzeba by tylko poszukać kodów silników, w których występował ten sam blok i głowica.
15lolo Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 no mam niedaleko mnie APU i teraz czy podejdzie p&p aby nie kupic silnika poto aby tylko stal:wink:
Rekomendowane odpowiedzi