Bladderwrack Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Moje pierwsze Audi <br /><br /> <br /><br />
jedrekx Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 ładna sztuka i śliczne felgi. a może dasz jakiś ogólny opis, wymienisz wyposażenie, plany (o ile takowe są)? no i przydałoby się więcej zdjęć usuń też tablice ze zdjęć
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Fajna daj jakis opis autka i co tam planujesz .
Bladderwrack Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 z tego co pamiętam: Pakiet s-line obowiązkowy w b8 xenon + led skrzynia 6 manual elektryczne sportowe fotele z regulacją długości siedziska klimatronic tapicerka welur czarno - stalowa MMI Plus niestety bez navi:kwasny: Radio Concert Felga lato 18'' opony 245/40 18 Michelin Pilot zima 17'' 225/45 fabryczne sportowe zawieszenie nic przy nim nie grzebałem jeszcze ...jedynie filtr powietrza K&N wrzuciłem Silnik 2.0 tdi CAGA 143 cienko cienko jedzie...ale dlatego ze z Rogalem już od lipca nie mogę się umówić..albo ma urlop albo nie odbiera telefonu - pozdrawiam go serdecznie...... widocznie zapracowany ...a zapracowany bo dobry jest:wink: Plany na 2013 Zmiana koloru auta na grafitowy mat jakiś sensowny program i pożegnanie się z DPF-em Pozdrawiam
antonio Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 gratki furacza, wygląda fajnie chociaż nie lubię srebrnych
Bladderwrack Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 jeszcze fotka z innymi kołami <br /><br /> ale coś mi się to auto bardziej podoba na tych szarych <br /><br />
Bladderwrack Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 i nawet jak brudne od klocków to ...wyglądają na czyste:grin:
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Rotory z TT ładniejsze Zrób update pierwszego posta i dowal jakieś fotki
riddick74 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 cienko jedzie...ale dlatego ze z Rogalem już od lipca nie mogę się umówić..albo ma urlop albo nie odbiera telefonu - pozdrawiam go serdecznie...... widocznie zapracowany ...a zapracowany bo dobry jest:wink:---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- Pozdrawiam Pierd***l Rogala, jedz do Ecu Project masz blisko
Mymlok Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ...ludzie, czemu wy wszyscy dajecie takie małe fotki, przecież na nich gó*no widać, dajcie normalne foty
Bladderwrack Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 mam wnętrze <br /><br />
jedrekx Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 kolego.. a gdzie Ty masz ten S-line?
riddick74 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 kolego.. a gdzie Ty masz ten S-line? Sam poprzyklejał pakiet s-line
Bladderwrack Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 Auto tak jak stoi przywiozłem ze szwajcarii w czerwcu tego roku - niczego nie przyklejałem słabo znam niemiecki..a francuski jeszcze gorzej..ale w ofercie jak wół było napisane a4 b8 2.0 tdi S-line. Swoją drogą dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. Auto sprawuje sie świetnie i jestem bardzo zadowolony...choć przyznam ze to moje pierwsze audi i nigdy nie byłem zwolennikiem tej marki...samochód jest naprawdę przyzwoity, uważam jednak że silnik 2.0 tdi 143 do tego samochodu jest zdecydowanie za słaby. Następne będzie 3.0 tdi quattro i może sie uda z S-tronic
jedrekx Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 no to kolego muszę Cię zmartwić.. masz tylko przyklejone znaczki.. nie masz żadnego S-line.. niestety. ale jak Ci to nie przeszkadza to luz
Bladderwrack Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 czyli jeżdzę czymś w rodzaju bmw 316i ze znaczkiem "M3" na klapie:facepalm:
Timac Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Nie ma zle, sa tacy co maja 120PS a znaczek S4
Rekomendowane odpowiedzi