domcio1000 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 witam przerabiam a4 b7 anglika oryginalnie mam 1.9 tdi 2006 r a chce zalozyc do niego instalacje(cala) oprocz silnika od b7 2007 od 2.0 tdi i ta druga instalacja ma kostki do czujnikow parkowania ,elektryczne szyby,miala duza navi , czyli jest inna kostka do radia , modul bluetooth(tak mi sie wydaje bo ma jakas puszke z wolna kostka pod nogami pasazera ) poprostu jest wiecej kostek .Czy jak ja tego poprostu nie podlacze to reszta instalacji bedzie dzialac nie bedzie zadnych bledow wywalac ? To jest 1 problem a drugi to modul komfort ,moj to CC i zauwazylem ze mam do niego podpiete wszystkie kostki a w nowej instalacji oryginalnie nie ma 1 kostki (napewno nie jest odcieta ) i nie wiem co z tym dalej czy to bedzie dzialac na moim , jaki mogl byc nr tego komfortu z nowszej instalacji czy mial juz ktos taki problem???
Lukasz_mk2 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ad 2. tej kostki której ci brakuje to kostka w którą wpinasz pakiet podświetlenia nóg
domcio1000 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Chcialem tylko dodac ze mozna to zrobic jak by byly pytania to walic do mnie jak w dym :):)
Rekomendowane odpowiedzi