Opublikowano 12 Listopada 201411 l Autor NIe kuś bo jeszcze bedzie tak ze jak wrócę to go ogołocę wstawię bt i wtedy będzie dopiero.... Wpadl setup zimowy. I chyba bardziej mi sie podoba od letniego Niestety fura uziemiona z powodu peknietego ucha mocowania gwintu z tylu, w weekend wpada 1BA na czas wymiany na gwarancjii
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Autor Lepiej pędzel weź i przyjedz bo sufit dalej czeka Odkurze jak zacznę męczyć nowe mody
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Autor Nie żebym Ci groził......ale wiem gdzie mieszkasz Dawno się nic nie działo więc opisze status wozidła:Dochodzi do siebie po przeglądzie dogłębnym, prawie wszystko na miejscu prócz gwintu i dystansów. W tym czasie zrobione było pare dupereli plus:- Ledy w listwach, pomysł baj kaju, dostawa baj ćwiara : - Konsola polift + RNS-eZdjęcia robione kapciem, i pare kwestii do dopracowania... Ale jestem mega zadowolony z przebiegu wydarzeń Do tego dodam, ze kilka kroków w tył też było, między innymi uyebana śruba turbo-dp, kilka wywalonych sylikonów, posypane uszczelki w wydechu no i wiśienka na torcie - pęknięta muszla k04 na ciepłej stronie (trzeba zbierać na nowego ślimaka) Edytowane 31 Stycznia 201511 l przez TyBucu
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Duzo kombinowania z docinaniem? Jak z komunikatami na FIS? tez mi chodzi po glowie po tym jak a4-freunde ja wsadzil z kiera z TT
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Autor z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,.O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało.W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera...
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Mam ładne turbulum do Twojego pomykacza, mocniejsze od K04-015 Edytowane 31 Stycznia 201511 l przez Dev
Opublikowano 1 Lutego 201511 l Może zapodam bo myślałem o tym wcześniej, zobaczymy bo chwilowo przez ta 3-ke mam dylemat co dalej. Najpierw muszę 3-ke ogarnąć i skończyć body w 4-ce a potem.... wielka niewiadoma, są rożne opcje
Opublikowano 1 Lutego 201511 l z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,. O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało. W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera... Chwila chwila a Ty to czasem nie kupiłeś tego rnsa dopasowanego kształtem do b5? Edytowane 1 Lutego 201511 l przez misiek95
Opublikowano 1 Lutego 201511 l Autor Mam ładne turbulum do Twojego pomykacza, mocniejsze od K04-015 Masz moją uwagę Mów co i jak bo dzisiaj wypłata była z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,. O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało. W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera... Chwila chwila a Ty to czasem nie kupiłeś tego rnsa dopasowanego kształtem do b5? No tak, z a6c5 jest dopasowana, trzeba tylko z dołu troche podpiłowac ale jak pomyślisz dobrze to i bez tego wciśniesz
Opublikowano 1 Lutego 201511 l Mam dwie sztuki, jedna jest juz zamówiona została jeszcze jedna. Ale uprzedzam to juz jest hardcore. Jesteś w PL czy w N ?
Opublikowano 1 Lutego 201511 l Autor w N siedze do bukowiny... Opowiadaj co to za hardkor i ile z tego da rade wykrzesac wigoru. Kolektor pod to tez bys wyspawal?
Opublikowano 1 Lutego 201511 l Kolektor trzeba spawac z nierdzewki bo ori go zadusi. potencjał jest na plus minus 280kM we wtorek wrzuce foty bo mam wszystko wcwarsztacie a leżę przeziębiony w łóżku
Opublikowano 8 Lutego 201511 l Autor http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ Listwy poszly wedlug pomyslu kaja, zasada ta sama, ale w dremela sie trzeba wyposazyc bo trzeba troche pokroic te listwy zeby rowno tasma siedziala, ja tego nie zrobilem i wyglada to 5/10, jak znajde jakis garaz to bede poprawial. Dev, pykłeś już to foto?