Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No podoba mnieeee się. :kox: Może jakąś 19kę będę szukał na nowy sezon? :mysli: A ten wzór zawsze mi się podobał. :good: No chyba, że RS6 II? :mysli:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

IMHO - RS6 I to najlepszy wzor do b7 - RS6 II już nie są takie masywne...zakładaj 19" :slina:

Opublikowano

otóż to, Karol zgadzam się w 100% :good:

Opublikowano

zdecydowanie RS6 I

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Malo tego zdjecia nie oddaja tak ''wielkosci'' felgi na zywo:wink:

BTW kto wymyslil taka ilosc zbiorniczkow do spryskiwaczy w a4:facepalm::facepalm::facepalm:

NIe moge znalezc takiego jak mam u siebie - 8E0 955 451 AF.

Moge zastosowac jakis zamiennie czy tylko i wylacznie taki, ktory szedl w oryginale?

Opublikowano

aktualnie kupisz w ASO zbiorniczek o tym numerze 8E0955453AM

Opublikowano

Tylko ten jest dostępny? Jakieś są różne rodzaje (opcja sprysków bixa i bez tej opcji)? :mysli:

Opublikowano

wg Etki ten Wojtkowy zamienia się na ten który podałem

Opublikowano

Wojtek a cóż to za zderzak na twojej ex?

Opublikowano

Jak wklepiesz numer tutaj sklep.gajos.com.pl to masz kilka :wink:

Opublikowano

DTM edition

Opublikowano

Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed::decayed:

Opublikowano

Pany miałem dziś dziwną sytuację z autem.Tylko jak wyjechałem z posesji to poczułem drgania na kierownicy im szybciej tym mocniej,ostro ściągało w prawo,jak pojeździłem po mieście z czasem ustawało.W drodze powrotnej wszystko jest oky.Dodam,że auto stało 5dni.Ciśnienie w oponach ok.:eusathink:

Opublikowano
Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed::decayed:

Z dostępnością cięzko. :thumbdown: A cenowo to myślę, że około 3,5 tysia jak dobrze trafisz. Zderzak przód z grillem ok. 1700; lotka na tył, listwy 1500, i dokładka/dyfuzor na tył to juz kilka groszy w porównaniu z resztą. :wink4:

Grill mog mieć jakby co. :wink4:

Opublikowano

Z dostępnością cięzko. :thumbdown: A cenowo to myślę, że około 3,5 tysia jak dobrze trafisz. Zderzak przód z grillem ok. 1700; lotka na tył, listwy 1500, i dokładka/dyfuzor na tył to juz kilka groszy w porównaniu z resztą. :wink4:

Czyli najgorzej z tyłem s4?

---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ----------

Aa, źle zrozumiałem czyli najgorsze wyzwanie to przód i lotka :decayed:

Opublikowano

Jak wklepiesz numer tutaj sklep.gajos.com.pl to masz kilka :wink:

No wlasnie ja potrzebuje kompletny z pompkami bo kupujac osobno w ASO wszystko drogo wychodzi a na allegro nie moge znalezc identycznego z wygladu...:kwasny:

Opublikowano

Czyli najgorzej z tyłem s4?

---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ----------

Aa, źle zrozumiałem czyli najgorsze wyzwanie to przód i lotka :decayed:

Lotki są nawet na forum. :wink4: Najgorzej z przodem. No i jeszcze do tego muisz doliczyć lakierowanie bo pewnie w kolorze nie znajdziesz. :wink4: Najlepiej kupić kompletny zderzak (spryski) bo ze zwykłego nie pasują. :wink4:
Opublikowano

Kurde, tak sie przygladam temu zderzakowi DTM i coraz bardziej mi sie podoba od RS- owego, a do tego lepszy taki zderzak w TDI jak RS- owy.

Mój zderzak ma pól roku dopiero, nowka z ASO to chyba mógłbym dobra kasę za niego zgarnac , co? ;)

Opublikowano

najgorzej tak naprawde przy body s4 z dostepnoscia to jest dyfuzora i wydechu. Na alledrogo jest jeden - ale zderzak tyl z wydechem kosztuje 2200