Opublikowano 2 Stycznia 201313 l No podoba mnieeee się. Może jakąś 19kę będę szukał na nowy sezon? A ten wzór zawsze mi się podobał. No chyba, że RS6 II?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l IMHO - RS6 I to najlepszy wzor do b7 - RS6 II już nie są takie masywne...zakładaj 19"
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Malo tego zdjecia nie oddaja tak ''wielkosci'' felgi na zywo:wink: BTW kto wymyslil taka ilosc zbiorniczkow do spryskiwaczy w a4:facepalm::facepalm: NIe moge znalezc takiego jak mam u siebie - 8E0 955 451 AF. Moge zastosowac jakis zamiennie czy tylko i wylacznie taki, ktory szedl w oryginale?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Tylko ten jest dostępny? Jakieś są różne rodzaje (opcja sprysków bixa i bez tej opcji)?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l aktualnie kupisz w ASO zbiorniczek o tym numerze 8E0955453AM Jak wklepiesz numer tutaj sklep.gajos.com.pl to masz kilka
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed:
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Pany miałem dziś dziwną sytuację z autem.Tylko jak wyjechałem z posesji to poczułem drgania na kierownicy im szybciej tym mocniej,ostro ściągało w prawo,jak pojeździłem po mieście z czasem ustawało.W drodze powrotnej wszystko jest oky.Dodam,że auto stało 5dni.Ciśnienie w oponach ok.
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed: Z dostępnością cięzko. A cenowo to myślę, że około 3,5 tysia jak dobrze trafisz. Zderzak przód z grillem ok. 1700; lotka na tył, listwy 1500, i dokładka/dyfuzor na tył to juz kilka groszy w porównaniu z resztą. Grill mog mieć jakby co.
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed: Z dostępnością cięzko. A cenowo to myślę, że około 3,5 tysia jak dobrze trafisz. Zderzak przód z grillem ok. 1700; lotka na tył, listwy 1500, i dokładka/dyfuzor na tył to juz kilka groszy w porównaniu z resztą. Grill mog mieć jakby co. Czyli najgorzej z tyłem s4? ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- Aa, źle zrozumiałem czyli najgorsze wyzwanie to przód i lotka
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l aktualnie kupisz w ASO zbiorniczek o tym numerze 8E0955453AM Jak wklepiesz numer tutaj sklep.gajos.com.pl to masz kilka No wlasnie ja potrzebuje kompletny z pompkami bo kupujac osobno w ASO wszystko drogo wychodzi a na allegro nie moge znalezc identycznego z wygladu...
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie ile cenowo trzeba liczyć za całe body s4? Zderzak przód, tył, listwy, grille itp i jak z dostępnością?? Mam plan:decayed: Z dostępnością cięzko. A cenowo to myślę, że około 3,5 tysia jak dobrze trafisz. Zderzak przód z grillem ok. 1700; lotka na tył, listwy 1500, i dokładka/dyfuzor na tył to juz kilka groszy w porównaniu z resztą. Grill mog mieć jakby co. Czyli najgorzej z tyłem s4? ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- Aa, źle zrozumiałem czyli najgorsze wyzwanie to przód i lotka Lotki są nawet na forum. Najgorzej z przodem. No i jeszcze do tego muisz doliczyć lakierowanie bo pewnie w kolorze nie znajdziesz. Najlepiej kupić kompletny zderzak (spryski) bo ze zwykłego nie pasują.
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Kurde, tak sie przygladam temu zderzakowi DTM i coraz bardziej mi sie podoba od RS- owego, a do tego lepszy taki zderzak w TDI jak RS- owy. Mój zderzak ma pól roku dopiero, nowka z ASO to chyba mógłbym dobra kasę za niego zgarnac , co?
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l najgorzej tak naprawde przy body s4 z dostepnoscia to jest dyfuzora i wydechu. Na alledrogo jest jeden - ale zderzak tyl z wydechem kosztuje 2200