Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym lusterkiem zerknij do tematu Hamera on to wyrezał.Jest potrzebna elektryka foteli pamięć i coś tam jeszcze.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde, zastanawiam się na jaki kolor by tu prysnąć dekory :mysli: może ktoś ma pomysł? :wink:

Opublikowano

A jaki masz środek?

Opublikowano

Taki :wink:

DSC_0435x.jpg

Do tego czarny sufit będzie niedługo.

Opublikowano
Taki :wink:

http://s19.postimage.org/8r02yjayb/DSC_0435x.jpg

Do tego czarny sufit będzie niedługo.

No to ja bym tak zostawił :wink: ewentualnie dekory w czerwień aby był kontrast :naughty: do tego kiera trój ramienna obszyta czerwoną nicią i gałka do wymiany :whistling:

Opublikowano

Zastanawiam się właśnie nad czerwienią, ale ciemną cos A'la czerwone wino, alu szczotkowane było by może drugim zestawem :wink: jak kiedyś kupię :decayed:

Opublikowano

Jak poczekasz to w środę powinienem odebrać burgund (taka niby ciemna czerwień) dekory :wink:

Wypaczałem forumowe B7'ki :decayed:

WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2012 on Vimeo

Opublikowano
Jak poczekasz to w środę powinienem odebrać burgund (taka niby ciemna czerwień) dekory :wink:

Wypaczałem forumowe B7'ki :decayed:

WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2012 on Vimeo

Poczekam, poczekam :wink: ja najwcześniej za dekory będę się brał końcem marca.

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

A to będziesz miał malowane czy jakiś materiał?

Opublikowano

Flock, jakoś lakier nie przemawiał do mnie :decayed:

Opublikowano

A ja bym właśnie wolał w połysku :wink:

Opublikowano
  • Autor
Panowie w związku, że to nasze szukanie jest niedorobione zadam pytanie:

Czy mamy możliwość uruchomienia opcji wyciszania automatycznego RNS-e High przy aktywowaniu się parktronika ? , oraz czy jest możliwość opcji by prawe lusterko przy aktywnym wstecznym zjechało nam nieco niżej... ?

Już Ci mówię Ptysiu :decayed:

Parktronik z tego co wiem można vcds'em ściszyć w adaptacjach.

Lusterko Ci zjedzie jak będziesz mieć lusterka z pamięcią i moduł pamięci, inaczej się nie da tego uruchomić.

Opublikowano

i znalazla sie jednak kompetentna osoba :) :) :)

Opublikowano

Dzięki Ptasiu :wink:

Z tym odpalaniem spróbuj jeszcze wejść w Engine 01/ Security 16 (12233)/ Adaptation 10/ Channel 01/ ustawiasz dawkę startową na 50, czyli leciutko zwiększasz (na pewno skróci czas kręcenia na ciepłym) :wink:

Opublikowano
  • Autor

Z tym odpalaniem spróbuj jeszcze wejść w Engine 01/ Security 16 (12233)/ Adaptation 10/ Channel 01/ ustawiasz dawkę startową na 50, czyli leciutko zwiększasz (na pewno skróci czas kręcenia na ciepłym) :wink:

U mnie rano puszcza dyma i czuć rope, na 99% któryś wtrysk leje :kwasny: ale kupiłem inne na podmianę..

Opublikowano
i znalazla sie jednak kompetentna osoba :) :) :)

co prawda to prawda Tomek zawsze pomoże :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ale i tak sobie to zapiszę, dzięki :wink:

Opublikowano

To współczuje, u mnie dymku żadnego nigdy nie uświadczysz :naughty: , przy odpalaniu mam tylko leciutki zapach...później znika, chyba, że używam webasto to nie ma nawet zapachu. Ostatnio robiłem trochę trasę - tak 3/4 trasa, a resztę miasto, ale 500km agresywnie momentem 200 km/h, nawet jakiegoś gogusia spokojnie podganiałem i wyprzedzałem (on miał 2,5), webasto używane non stop i nie mogę cały czas złego słowa powiedzieć bo rezerwa pikła przy równym przebiegu 1000km/h. Także u mnie spalanie jest perfekt...., a dodam, że kapcie 225/17 :wink:

Opublikowano
To współczuje, u mnie dymku żadnego nigdy nie uświadczysz :naughty: , przy odpalaniu mam tylko leciutki zapach...później znika, chyba, że używam webasto to nie ma nawet zapachu. Ostatnio robiłem trochę trasę - tak 3/4 trasa, a resztę miasto, ale 500km agresywnie momentem 200 km/h, nawet jakiegoś gogusia spokojnie podganiałem i wyprzedzałem (on miał 2,5), webasto używane non stop i nie mogę cały czas złego słowa powiedzieć bo rezerwa pikła przy równym przebiegu 1000km/h. Także u mnie spalanie jest perfekt....

Masz jakiś program zrobiony?

silnik BLB czy BPW?

no spalanie to masz bajeczka :slina:

Opublikowano
  • Autor

To tylko zazdrościć, mój hebel ma swoje kkm i pewne rzeczy już się kończą...

Opublikowano

w trasie tez przed wirusem tyle robilem, a teraz nie wiem bo jeszcze nie wyjechalem zbiornika ...