Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli wszytko oki. Bardzo się cieszę :)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie będę wymieniał szybę przednią i nie wiem jaką mam wybrać, Pilkington czy Sekurit ??
Masz może lusterko z czujnikiem deszczu i siebie?
Opublikowano

Pany czy jest jakaś różnica w silniku poza softem w zwyklej/sline B7 2.0TFSI a wersji DTM????

Opublikowano
Pany czy jest jakaś różnica w silniku poza softem w zwyklej/sline B7 2.0TFSI a wersji DTM????

Tak. 2.0TFSIQ ma 200KM i 280Nm a DTM 220KM i 300Nm. Przez to wykres też nieco inaczej wychodzi (w DTM moment wstaje jakieś 400rpm szybciej).

Opublikowano

Tak. 2.0TFSIQ ma 200KM i 280Nm a DTM 220KM i 300Nm. Przez to wykres też nieco inaczej wychodzi (w DTM moment wstaje jakieś 400rpm szybciej).

Tak tylko mi chodzi o konstrukcję silnika, skrzyni - czy są jakieś różnice. To że ma 220Km i 300Nm to akurat wiem ale dzięki:wink: W moim pytaniu było "oprócz różnicy w sofcie":decayed:

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ----------

Jak sprzedam graty i auto to niedługo będzie pierwszy DTM w klubie:naughty:

Opublikowano

Tak tylko mi chodzi o konstrukcję silnika, skrzyni - czy są jakieś różnice. To że ma 220Km i 300Nm to akurat wiem ale dzięki:wink: W moim pytaniu było "oprócz różnicy w sofcie":decayed:

Sam silnik ma inny numer ale gmerając w częściach składowych wychodzi na to, że to ten sam słupek.

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

...spróbuje to rozkminić w wolnej chwili.

Opublikowano

Ee Luki, było już parę dtmek :) Nawet kiedyś była esa DTM :jerk:

Opublikowano

Bedzię pierwsza klubowa na wyspach:decayed: a co do esy to:shock3:

A zostały jakieś wątki po tych DTM'ach:question:

Opublikowano

Nadal jest :wink:

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

a co do esy to:shock3:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/s4-dtm-25th-anniversary-quattro-1-of-250-nowe-zdjecia_wedding-edition-117565/

---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

...gdzieś mam filmiki z testdrive-a ale musiałbym na YT wrzucić.

Opublikowano

b7 w DTMie ?

Opublikowano

b7 w DTMie ?

A co?

Opublikowano

Czy dekory carbon w B6 a B7 są inne ?

Znalazłem takie zdjęcia i tylko nie wiem czy jeden i drugi to oryginał, bo wychodzi jak by w B7 były ładniejszy.

B6

b16ca8555456.jpg

B7

2500334f89e3.jpg

Opublikowano

Mariusz, pierwszy to carbon z S4 , drugi z RS4. Różnią się znacząco fakturą

Opublikowano

Właśnie miałem to dopisać, o tym RS4.

Czyli inny jest tylko w RS'ce, a już S4 czy to B6 czy B7 jest taka sama faktura ?

Znalezienie tego z RS'y to już jak wygrać los na loterii :grin:

Opublikowano

Pancie, potrzebuje numer emblematu do przedniego czarnego grilla s4 - b7 ofkors

---------- Post dopisany at 02:01 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ----------

i jeszcze chetnie przytule numer spryskiwacza xenonu lewego (kierowcy) pod zderzak S-LINE w B7

Opublikowano
Pancie, potrzebuje numer emblematu do przedniego czarnego grilla s4 - b7 ofkors

---------- Post dopisany at 02:01 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ----------

i jeszcze chetnie przytule numer spryskiwacza xenonu lewego (kierowcy) pod zderzak S-LINE w B7

Logo S4 na atrapę chłodnicy: 8E0 853 736 D 2ZZ

Pompka spryskiwacza lewego reflektora dla wersji S line: 8E0 955 101 E

Opublikowano

Bart Mordo Ty... Jak zawsze nie zastąpiony :-) dzięki

Opublikowano

cześć,

mam prośbę, jesli ma ktoś z was rns-e ledowego moglibyście mi pomóc w kodowaniu?

w temacie o rns-e napisałem posta, ale pewnie ruch mały będzie: http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/index96.html#post3706583

mój kabel nie działa, a elektryk sobie policzy od podłączenia vaga, więc chciałbym to za jednym razem zrobić a nie mam pewności co do paru ustawień.

mi wychodzi, że: 0301115

ale nie wiem co z piątą cyfrą, czy chodzi o tą przystawke? miałem ale zdemontowałem, mam za to BT, w opisie jest też, żeby trzecią ustawić na 1.

jakbym mógł swoim kablem podziałać to bym się cały dzień bawił a tak chce znaleźć już gotowe kodowanie, bo On sobie pewnie nie poradzi i nie będzie mu się chciało.

Opublikowano
cześć,

mam prośbę, jesli ma ktoś z was rns-e ledowego moglibyście mi pomóc w kodowaniu?

w temacie o rns-e napisałem posta, ale pewnie ruch mały będzie: http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/index96.html#post3706583

mój kabel nie działa, a elektryk sobie policzy od podłączenia vaga, więc chciałbym to za jednym razem zrobić a nie mam pewności co do paru ustawień.

mi wychodzi, że: 0301115

ale nie wiem co z piątą cyfrą, czy chodzi o tą przystawke? miałem ale zdemontowałem, mam za to BT, w opisie jest też, żeby trzecią ustawić na 1.

jakbym mógł swoim kablem podziałać to bym się cały dzień bawił a tak chce znaleźć już gotowe kodowanie, bo On sobie pewnie nie poradzi i nie będzie mu się chciało.

0301715

Opublikowano

dzięki wielkie :)

---------- Post dopisany at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Zakodowalem zaadoptowalem i...

Navi sie wlacza ale jak wlacze zaplon, obraz z navi znika i jest tylko na zegarach, wylacze zaplon, pojawia sie na navi obraz, ktos wie co zmienic? :-(

I stracilem zmiane utworow z kiery moge tylko glosnosc zmieniac

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2