H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dobrze, że Ty jesteś to mi wszystko wytłumaczysz. Masz tel. to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Grzegorz masz jak na talerzu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/ Tomasz a czy używasz tego przycisku? pewnie zwyczajnie o nim zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Już znalazlem wątek o tylnej klapie. Może bym to zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Grzegorz masz jak na talerzu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/Tomasz a czy używasz tego przycisku? pewnie zwyczajnie o nim zapomniałeś Cały czas używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 też o tym myślę ale nie wiem czy będę to używał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No wlaśnie pytanie: czy będzie się tego używać? Trafiły mi się boczki pod alarm i z MEMO i cza bedzie coś wyrezać. Nie wiem czy nie ma tam już tego przycisku? Moje lustra S4 beda na sprzedaż bo mam dwa komplety. Jeden z pamięcią a drugi bez i ten bez pamięci będzie na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Skladane? Kumpel szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 całe drzwi kupiłeś skoro masz boczki i drugi komplet lusterek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Skladane?Kumpel szuka. Fotochrom, składane, podgrzewane. Jakby co to pisz na PW. całe drzwi kupiłeś skoro masz boczki i drugi komplet lusterek?Nie, nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No wlaśnie pytanie: czy będzie się tego używać? Trafiły mi się boczki pod alarm i z MEMO i cza bedzie coś wyrezać. Nie wiem czy nie ma tam już tego przycisku? Moje lustra S4 beda na sprzedaż bo mam dwa komplety. Jeden z pamięcią a drugi bez i ten bez pamięci będzie na sprzedaż. Pewnie częściej niż alarmu, a jest to kwestia kupienia przycisku za 70zł i przepięcia 3-4pinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pod warunkiem, że ma się fabryczny alarm bo jak się go nie ma to trzeba chyba z jakąś instalacją jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pod warunkiem, że ma się fabryczny alarm bo jak się go nie ma to trzeba chyba z jakąś instalacją jechać? Że niby otwieranie tylnej klapy? tam 3 piny w boczku ciągniesz do silniczka i to wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No się już doczytałem. W takim razie muszę spreawdzić czy czasem nie mam tego przycisku w tych boczkach, które będę zakładał i jakbo co to będzie nastepny modzik nieplanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tomaszu, miałeś mi zrobić filmik jak ci ten trup robi zeza przy zapalaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tomaszu, miałeś mi zrobić filmik jak ci ten trup robi zeza przy zapalaniu Czekej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ten przycisk klapy będziesz miał jak wnętrze od sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No to nie będę miał bo wnętrze chyba od AVANTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 :hi:Ktoś już o tym myślał http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/projekt-podswietlenie-lusterek-255856/#top jestem na etapie podświetlenia nóg to i przy okazji skrobnął bym to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No pefnie że cza coś robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tutaj jest wszystko co potrzeba http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-oswietlenia-zewnetrznego-obudowie-lusterek-bocznych-210647/ więc kurs do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi