Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 Crew

H4mm3R

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Grzegorz masz jak na talerzu :grin:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/

Tomasz a czy używasz tego przycisku? pewnie zwyczajnie o nim zapomniałeś :wink:

Grzegorz masz jak na talerzu :grin:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/

Tomasz a czy używasz tego przycisku? pewnie zwyczajnie o nim zapomniałeś :wink:

Cały czas używam :wink:

No wlaśnie pytanie: czy będzie się tego używać? :naughty: Trafiły mi się boczki pod alarm i z MEMO i cza bedzie coś wyrezać. :wink4: Nie wiem czy nie ma tam już tego przycisku? :mysli: Moje lustra S4 beda na sprzedaż bo mam dwa komplety. :grin: Jeden z pamięcią a drugi bez i ten bez pamięci będzie na sprzedaż. :wink4:

Skladane?

Kumpel szuka.

Fotochrom, składane, podgrzewane. :wink4: Jakby co to pisz na PW.
całe drzwi kupiłeś skoro masz boczki i drugi komplet lusterek?
Nie, nie... :wink4:

No wlaśnie pytanie: czy będzie się tego używać? :naughty: Trafiły mi się boczki pod alarm i z MEMO i cza bedzie coś wyrezać. :wink4: Nie wiem czy nie ma tam już tego przycisku? :mysli: Moje lustra S4 beda na sprzedaż bo mam dwa komplety. :grin: Jeden z pamięcią a drugi bez i ten bez pamięci będzie na sprzedaż. :wink4:

Pewnie częściej niż alarmu, a jest to kwestia kupienia przycisku za 70zł i przepięcia 3-4pinów.

Pod warunkiem, że ma się fabryczny alarm bo jak się go nie ma to trzeba chyba z jakąś instalacją jechać? :naughty:

Pod warunkiem, że ma się fabryczny alarm bo jak się go nie ma to trzeba chyba z jakąś instalacją jechać? :naughty:

Że niby otwieranie tylnej klapy? tam 3 piny w boczku ciągniesz do silniczka i to wszystko...

No się już doczytałem. W takim razie muszę spreawdzić czy czasem nie mam tego przycisku w tych boczkach, które będę zakładał i jakbo co to będzie nastepny modzik nieplanowany. :naughty:

:hi:Ktoś już o tym myślał http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/projekt-podswietlenie-lusterek-255856/#top jestem na etapie podświetlenia nóg to i przy okazji skrobnął bym to. :decayed: