Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:Pany dzisiaj na 7-mce mijała mnie czarna B7 na olsztynskich blachach i miała z przodu ledy jak w B8:co: Co to jest jakieś fk czy coś czy ktoś zrobił patent na przełożenie tego?:whistling:

Teraz to już ciężko się wyznać ja ostatnio mijałem się ze Star-em i miał ledy jak RS6 ..:decayed:

:polew:Święta całym rokiem z choinką:decayed: Ale mniemam że podróba bo świecił tak jakby xenon a jak dojeżdżał bliżej to dopiero widziałem te ledy:wink:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:Pany dzisiaj na 7-mce mijała mnie czarna B7 na olsztynskich blachach i miała z przodu ledy jak w B8:co: Co to jest jakieś fk czy coś czy ktoś zrobił patent na przełożenie tego?:whistling:
Nawet ktoś u nas na forum miał takie błędy u siebie w B7:wink:
Opublikowano
Nawet ktoś u nas na forum miał takie błędy u siebie w B7:wink:

dobre okreslenie:grin:

Opublikowano

Miało być ledy :naughty: Pisałem na tablecie w drodze i poszło... Ale tak czy tak... :grin::wink:

Opublikowano

Na szczęście to nie byłem ja :facepalm:

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ----------

Teraz to już ciężko się wyznać ja ostatnio mijałem się ze Star-em i miał ledy jak RS6 ..:decayed:

padłem :polew::polew::polew:

Opublikowano

Panowie proste pytanie może, ale sam nie sprawdzałem, a kto pyta nie błądzi: mianowicie czy również oświetlenie wnętrza z podsufitki, jeżeli ustawimy na włączanie wedle drzwi to czy czujnik zmierzchu posteruje również tym by oświetlenia nie włączać czy nie ? Wesołych, Zdrowych Świąt.

Opublikowano
  • Autor
Panowie proste pytanie może, ale sam nie sprawdzałem, a kto pyta nie błądzi: mianowicie czy również oświetlenie wnętrza z podsufitki, jeżeli ustawimy na włączanie wedle drzwi to czy czujnik zmierzchu posteruje również tym by oświetlenia nie włączać czy nie ? Wesołych, Zdrowych Świąt.

Napisz do Ingolstadt może coś takiego wprowadzą w B9 :decayed:

Opublikowano

Tomasz się nie śmiej :kawa: , pytałem tylko bo nie ma kiedy sprawdzić z ciekawości... Napęd masz ? :cygaro:

Opublikowano
  • Autor
Tomasz się nie śmiej :kawa: , pytałem tylko bo nie ma kiedy sprawdzić z ciekawości... Napęd masz ? :cygaro:

Nie no, nie głupi pomysł :wink: po ŚW dam znać.

Opublikowano

Pany być może będa postojówki które nie wywalają błędu w B7 ledowe narazie w fazie testowania :wink:

zapytam przy ET43 ori Ronala RS6 18 cali jakie dystanse na sam tył zakupić bo rozumiem ze przód bedzie idealnie

Hamer masz napędy do RNS-a bo mi DVD nie czyta a CD normalnie idzie, czyszczenie płytą nic nie pomogło dodam

Opublikowano
Pany być może będa postojówki które nie wywalają błędu w B7 ledowe narazie w fazie testowania

A h11 ledowe??

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

niestety nie

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

ja uważam że halogen ma spełniać swoje zadanie a najlepiej spisuje sie ori według mnie

Opublikowano

O w mordę, walnąłem się. O h7 chodziło

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor
Pany być może będa postojówki które nie wywalają błędu w B7 ledowe narazie w fazie testowania :wink:

zapytam przy ET43 ori Ronala RS6 18 cali jakie dystanse na sam tył zakupić bo rozumiem ze przód bedzie idealnie

A jaka opona?, przy 225/40 możesz spokojnie dać 12mm.

Hamer masz napędy do RNS-a bo mi DVD nie czyta a CD normalnie idzie, czyszczenie płytą nic nie pomogło dodam

Dam znać pod koniec tyg.

Opublikowano

Czekam na info dot. ledów. :wink4:

Co do dystansów to miałem takie same parametry felgi S-Line i opona 225/40 i założone dystanse 12mm na stronę. FOtki u mnie w temacie. :good:

Opublikowano

myslałem o dystansie 17 mm

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

opona 235/40/18

Opublikowano

Czekam na info dot. ledów. :wink4:

Co do dystansów to miałem takie same parametry felgi S-Line i opona 225/40 i założone dystanse 12mm na stronę. FOtki u mnie w temacie. :good:

LEDY już są :) i nic nie wywalają, a w dodatku komponują się wyśmienicie z XENONEM

1.jpg

---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

Są tez do środka...

3.jpg

2.jpg

4.jpg

9.JPG

---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

To będzie obcierać przy 17mm :whistling:

ja mam 20mm i nic nie obciera....:whistling: ??

Opublikowano

KERCZI moc świecenia ledów wewnątrz oceniam na super+, a jak natomiast wypadają ledy w DRL w dzień ? widoczne dobrze ?