Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Czy mozna wymienic konsole srodkowa na poliftowa przy braku klimatronika???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak w temacie... w mojej a4 nie ma klimatronika.. sa manualne pokretla... chcial bym zmnienic konsolke na lift.. czy najlepiej 2 din czy jest to mozliwe?? ktos juz moze robil taka przerobke...?\\

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Mozesz ale musialbys cala instalacje klimatronika zalozyc :wink: ale da sie :decayed:

Opublikowano
Mozesz ale musialbys cala instalacje klimatronika zalozyc :wink: ale da sie :decayed:

Opowiadasz :wink:

W polifcie tez zdarzyly sie manualne nawiewy wiec mozna zalozyc poliftowa konsolke, ale szukanie czegos takiego to jak igly w stogu siana.

Opublikowano

nie wierze :decayed:

Opublikowano

kurde... panowie.. myslalem ze lifty byly 100% wszystkie na klimatronie.. wielkie dzieki za to info.. fatk.. co do tego ze szukanie igly w stogu siana://// moze sie cos pofarci za jakis czas.. dzieki jeszcze raz:)

Pozdrawiam

Panowie... a gdyby sama ta ramke zamowic w servisie.. a reszte.. tunelu skompletowac... np z allegro czy forum?? dalo by sie to spokojnie poskladac w ladna calosc>?? chodzi mi o to...

AUDI A4 B5 94-98 - RAMKA KONSOLI SRODKOWEJ (2675362283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ze do lifta::)

Opublikowano

no pewnie :wink: z tego co widze to jest nawet ramka do przedliftowego klimatronika :decayed: ale takich wersji mozna szukac chyba jedynie w Tadżykistanie... :decayed:

Takze jak juz bardzo chcesz miec konsole z polifta to kupuj na forum 1 din i wal do aso po ramke jak nie znajdziesz, mysle ze jakies kilka dych za nia policza ale wiesz :wink:

Opublikowano

Ktos kiedys sprzedawal jakiegos angola polifta z manualna klima. Krychy spytaj :whistling:

Opublikowano

szukaj angola,irlandczyka tu pełno jest poift-ow z pokretłami więc nie taka igła w stogu siana bo pełno tego w PL...... coś tu wybierzesz:D

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Wielkie dzieki wszystkim za info:) bede szukal czegos powoli:) bo ta z lifta jednak sporo ladniejsza:) jak dla mnie temat zamkniety:) ogolnie w aso 217zl:thumbdown: przesada... cala konsole mozna za to miec... wiec poszukiwania czas zaczac>:)

POZDRAWIAM:):decayed:

Opublikowano

wielkie dzieki raz jeszcze.. Panowie a powiedzcie mi jak wyglada kwestia grzanych pup:P w wersji liftowej z manulana klimka??

edit..

a tak wogole najlepiej to bylo by wlozyc navi audi.. ale wtedy kosz 2 din musi byc.. czy ktos sie orientuje czy byly wypuszczane takie modele np z navigacja lub wogole radiem 2 din i manualnym sterowaniem nawiewem??

Opublikowano

no w takiej konfiguracji to się raczej nie pomieści :wink:

Opublikowano

a jakby ze starego wyciąć ten plastik z recznego nawiewu i obkleic folią carbon ?

Opublikowano

hmmm troche szkoda.. na upartego tez mozna kobinowac z wycinaniem spasowywaniem wszystkiego ale to juz sporo zabawy... a co z kwestia grzanych pup?? przy lifcie i manualnej klimie?

Opublikowano

bo jakbys wkladal plastik ten co pokazaliscie to trzeba by bylo tez zmienic te pokrętła z polifta

Opublikowano

no wlasnie.. to juz kolega mi pisal.. ze te pokretla tez sa wtedy potrzebne teraz mam tylko zagwozgke gdzie umiescic np przyciski grzanych pup i np podgrzewanie tylnej szyby.. bo norlalnie w klimatronie jest przycisk od szyb.. a w przed lifcie na konsoli.. w polifcie juz go tam nie ma.. ( jest tez w klimatronie ktorego nie posiadam jak wiadomo)

Opublikowano

wyciąć dziurę;d i zrobić ładnie wszystko folią z carbonu ;d