neo1416 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Witam, mieliście może taki przypadek że drgała Wam kierownica podczas hamowania i nie były to krzywe tarcze hamulcowe? Co myślicie, że piasta???
MatUSh Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Słuchaj na 90% są to tarcze.... albo są krzywe albo rozhartowane lub sie kończą klocki lub kończy sie tarcza. Piasta ?? wątpie jesli tylko to masz przy hamowaniu to na 90% tarcze bądz klocki . Tarcza sie rozhartowuje jesli zapier... dzielasz i ostro hamujesz i np. wjechales w wode i po tarczach Mam ten sam problem wlasnie bede sie brał lada dzien za to
Dev Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 mogą być jeszcze opony i felgi
gt350r Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Na szkoleniach z brembo jak mówili jest jeszcze jeden patent źle założona tarcza ( bo tarczy nie da sie wyważyć ) spróbuj obrócić tarcze o 180stopni i założyć koło może pomoże Pozdrawiam
jano04 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie jeśli z układem jezdnym jest wszystko wpożo to sprawdzcie sobie jarzma zaciski z tulejkami prowadzącymi potrafią się zapiec albo mieć duży luz.Miałem to samo ,nawymieniałem części i dalej było to samo.Już miałem się poddać,kolega podpowiedział żebym jeszcze to sprawdził i to był strzał w 10.
tomekhxc Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Słuchaj na 90% są to tarcze.... albo są krzywe albo rozhartowane lub sie kończą klocki lub kończy sie tarcza. Piasta ?? wątpie jesli tylko to masz przy hamowaniu to na 90% tarcze bądz klocki . Tarcza sie rozhartowuje jesli zapier... dzielasz i ostro hamujesz i np. wjechales w wode i po tarczach Mam ten sam problem wlasnie bede sie brał lada dzien za to dokladnie sprawdz tarcze ja mialem to samo
grzes1150 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja kiedyś też szybko wykończyłem nówki ATE Miałem je może z 1 miesiąc i szrot
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ty ich nie wykonczyłeś, to plastelina, sama pada
grzes1150 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ty ich nie wykonczyłeś, to plastelina, sama pada miałem je wtedy reklamować ale sprzedałem b5
dziako Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ty ich nie wykonczyłeś, to plastelina, sama pada miałem je wtedy reklamować ale sprzedałem b5 Też miałem gwarancje, trzeba czekać min. 2 tygodnie, oddałbym i kupił inne nowe, ale kasy nie oddają tylko tarcze, a 2 tygodnie na czym miałbym jeździć ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- nie rozumiem co to u nich jest gwarancja - zabierają tarcze na 2 tygodnie i klienta zostawiają na lodzie
Rekomendowane odpowiedzi