Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BKE] Moja Czarnulka 1.9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo za 230 kupisz wmiare niezły zestaw narzedzi... Nie będzie to BETA ale da rade. :)

poczytaj na forum.

Opublikowano
  • Autor

Panowie podpowie ktoś jaki numer ma czujnik temperatury silnika ?? Kurde dzisiaj zauważyłem że to może nie być termostat, ponieważ silnik jakby lepiej dogrzewał przy większych prędkościach a jak wolniej jechałem to słabiej dogrzany był. Może to być Czujnik ?

Opublikowano

Nie. to termostat..

Opublikowano
  • Autor

No i termostat wymieniony :decayed: teraz 90C i ani drgnie :wink: . W piątek nabyłem też takie coś:

IMG_2545k.jpg

+ do tego dwie śrubki na torx

Montaż może jeszcze w tym roku :kox:

Opublikowano

Rezystorek też jest? :cool:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie kurde jeszcze nie ma, bo nie wiem dokładnie jaki dokładnie kupić i gdzie go umieścić żeby czegoś nie spalić ;p

Opublikowano
Rezystorek też jest? :cool:

A do czego rezystorek to w B7 błędy sadzi, bo w B6 nic się nie wyświetla :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No niestety, uroki B7 ;p

Opublikowano

Kup ten Adapter plate LEDs Audi A4 B6, B7 / Audi A3 8P-39298-1 bo z innymi się tnie kable i się grzeją jak diabli - szczególnie jak źle dobrane - tu masz zestaw bez cięcia i dobrze wykonany - pug and pla y i bez druciarstwa :decayed:

Opublikowano

Dokładnie o tym miałem mówić! :good: Gdybyś był zdecydowany na zamówienie to możemy zamówić razem i przesyłka będzie taniej. :wink:

Opublikowano
  • Autor

W sumie nie jest to głupi pomysł, wszystko będzie dopracowane profi :wink:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

co to podświetlenie tablicy ? ja dziś se ledy na postoje zarzuciwszy ....bez żadnych rezystorków i ładnie świecą mmm :naughty:

Opublikowano

nie masz błędu na fisie? Jakie wrzuciłeś ledy?

Opublikowano
  • Autor

Też dla mnie to jakieś dziwne, że bez błędu. Może coś wbudowane maja w sobie? :wink:

Opublikowano
Kup ten Adapter plate LEDs Audi A4 B6, B7 / Audi A3 8P-39298-1 bo z innymi się tnie kable i się grzeją jak diabli - szczególnie jak źle dobrane - tu masz zestaw bez cięcia i dobrze wykonany - pug and pla y i bez druciarstwa :decayed:

trzeba zamówić dwa takie adaptery??

Opublikowano

Ja zamówiłem wczoraj dla mnie i dla autora wątku po jednej sztuce bo to jest do oświetlenia LED tablicy rejestracyjnej i jest zaznaczone, że wystarczy po jednej sztuce :wink:

Opublikowano

no zobaczymy na razie świecą :decayed: zastanawiałem się jeszcze nad tymi Żarówki postojowe 2x W5W 5 SMD LED CAN BUS Audi A4 (2761758006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale różnią się chyba tylko ceną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.