mari000 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Witam panowie , chciał bym sie zapytac o kwestie zwiazana z diagnostyka vag-iem tzn. kupilem vaga i zabardzo go nie uzywam chcial bym sie popytac jakie bloki\pomiary zrobic tak profilaktycznie sprawdzic czy wszystko gra w aucie ?? mam tez pytanie odnosnie samego vaga , nie mam zadnej opcji do zapisywania skonczonego juz pomiaru , probowalem rowniez skasowac inspekcje olejowa tez lipa wyskoczyl jakis komunikat cos z uaktualnieniem vaga czy jakos tak , w takim badz razie czy jest to demo ??
grzegorzmen Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 musisz mieć wersię FULL REGISTION żeby obsługiwało wszystkie bloki zwłaszcza BS. Możesz zapuścić AUTO SCAN w celu sprawdzenia wszystkich sterowników czy niema jakichś błędów:shock3:
mari000 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 dzieki grzegorz , a zastanawia mnie jeszcze takie pytanie , jezeli mam wirusy na kompie czy podczas diagnozowania auto moze mi sie cos pojeb*c w aucie ??
przemik Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Nie moze.... ale lepiej odwirusuj sobie komputer... O diagnostyce masz podwieszony temat... tam jest cała wiedza.
Rekomendowane odpowiedzi