Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jakie boczne kierunki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo widać te pomarańczowe żarówki w białych kierunkach??

:decayed: to kup chromowane, ja mam pomarańczowe i widać tylko z bliska, chyba że kupisz cleary...

Opublikowano

ja mam pomaranczowe ledy w bocznych

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko -

czy te kierunki od mtuning które pokazał ykk będą pasować do mojej niuni?? :mysli: Chyba powinny, jak myślicie??

Opublikowano

beda pasowac

Opublikowano

bardzo widać te pomarańczowe żarówki w białych kierunkach??

Widać z bliska, głownie jak się przyjrzysz z boku pod pewnym kątem. Tak normalnie z daleka nic nie zauważysz.

Opublikowano

koledzy które kierunki będą lepiej pasowały do mojej strzały która jest koloru grafitowego(zrobiłbym fotkę ale jest już trochę ciemno) te od mtuning które pokazał yyk , dymione, czy może zwykłe białe od skody??? Poradźcie koleszce... :notworthy:

Opublikowano

Do twojego koloru ja bym wziął dymione :naughty:

Opublikowano

Ja do swojej granatowej założyłem od seata ibizy, bo są dymione i identyczne jak wsteczny z tyłu :good: Wogóle uważam że do przedlifta pasują najlepiej dymione za wyjątkiem czarnego lakieru bo tu preferuje białe od skody! A cleary to troche tandetą jadą z daleka :polew:

Opublikowano

Akurat do granatowej założyłem białe :tongue4: Dymione pasują głównie do czarnych, srebrnych, grafitowych i czerwonych niuniek. Zależy też jak ktoś robi samochód. Bo jak ma z przodu i z tyłu ciemne lampki to i kierunki pasuje żeby były ciemne :tongue4:

Opublikowano

13256b7bcff9398fm.jpg

a jakie boczne kierunki do takiego koloru autka ? Clear VS Dymione ?

Opublikowano

Tak jak napisałem do grafitu dymione :tongue4: Ładny kolorek, sam miałem ochotę na taki kolorek. Ale ostatecznie trafił się granat :naughty:

Opublikowano

13256b7bcff9398fm.jpg

Jesli masz tylne lampy dymione to zakładaj kierunki dymione ...jak masz ori ..to wsadzaj białe :wink4:

Opublikowano

13256b7bcff9398fm.jpg

ja bym bral biale...

Opublikowano

Ten kolor zrobić na blacka :naughty: Czarne lampy przód i tył no i czarne kierunki. Pomyśl nad tym :wink4:

Opublikowano

Jak juz robić to w kompletach ...dupnie to wygląda jak lampy czarne a kieruneczki białe :wink4:

Opublikowano

Zgadza się. Dlatego mu doradzam żeby całe oświetlenie zewnętrzne zrobił na black :naughty:

Opublikowano

Właśnie tak myślałem,że tamte lampy to wiocha troche.Dzieki za dobre słowo :hi: