adam3009 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 witam,chcialbym dowiedziec sie cos na temat tego silnika,czy awaryjny czy nie ,na co zwrocic szczegolna uwage za wszystkie wiadomosci bede wdzieczny
SotoM Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 mozesz profilaktycznie zrzucic miske i wymienic wybierak pompy oleju- słynny imbusiek z dobrego na nowy...ja bynajmniej tak zrobiłem... filtry oleje,rozrzad i tyle. jezdzic... no i diagnostyka VAG. stan zapełnienia DPF, stan pompowtrysków,praca turbo,synchronizacja rozrzadu i tyle... niektórzy sie bawia w przeróbki i usuwaja wałki balansujace, pompy oleju itd...
piotrsob1 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 mozesz profilaktycznie zrzucic miske i wymienic wybierak pompy oleju- słynny imbusiek z dobrego na nowy...ja bynajmniej tak zrobiłem...filtry oleje,rozrzad i tyle. jezdzic... no i diagnostyka VAG. stan zapełnienia DPF, stan pompowtrysków,praca turbo,synchronizacja rozrzadu i tyle... niektórzy sie bawia w przeróbki i usuwaja wałki balansujace, pompy oleju itd... , jak kolega za Twoją poradą usunie pompę olejową z silnika to raczej daleko nie pojedzie
SotoM Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 no faktycznie źle to ogarnąłem w pisaniu. słuszna uwaga... - chodziło mi o zmiane pompy oleju od 1.9 chyba ze ma motor juz na trybach...
Rekomendowane odpowiedzi