rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No i może jeszcze te szybki przyciemnię, podłokietnik zamontuję i czas już powoli zacząć myśleć nad zmianami :gwizdanie: To mój faworyt ocipiałżeś? Felga git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No i może jeszcze te szybki przyciemnię, podłokietnik zamontuję i czas już powoli zacząć myśleć nad zmianami :gwizdanie: To mój faworyt ocipiałżeś? Całkiem serio to napisałem. Muszę kupić auto głównie z myślą o pracy ( patrz podpis ). Audi się do tego kompletnie nie nadaje, szczególnie A4. Ja się muszę patrzeć na ekonomię, a takie lacetti 4-letnie spokojnie wyrwiesz za 20k z małym przebiegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 a takie lacetti 4-letnie spokojnie wyrwiesz za 20k z małym przebiegiem Ale to tak jakbyś się przesiadł do taczki ;( Nie no rozumiem, ale taka przesiadka to ogromny krok wstecz, przynajmniej wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 nawet dwa kroki do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ale co z tego że gorsze. To ma być auto do pracy... Fakt że spędza się w aucie sporo czau i jakiś komfort też by się przydał, ale przecież w 4-letnim lacetti nie ma dramatu :gwizdanie: Poza tym do pracy idę kasę zarabiać a nie zastanawiać się na komfortem i własnymi przyjemnościami - na to jeszcze przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi