fafnasty Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 mam mytanko dotyczace rodzajow gwintu czyli jak przgladam rozne oferty to widze ze np. jeden zestaw ma dodatkowa mala spreżyne na przednich amorkach w 2przypadku jest ona tylko na tylnych amorkach a w 3 wogole jej nie ma i tu moje pytanie jakie ona ma zastosowanie? lepiej jak jest czy o co kaman? <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> a przez zime trzeba jakis wybrac to wole wiedziec jak to jest:decayed:
radimm Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 pamiętaj że niektóre zdjęcia gwintów z aukcji badź sklepów internetowych są zdjeciami podglądowymi i nie zawsze patrząc np. na gwint do A4 oglądasz jego zdjęcie
fafnasty Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 ok dzieki za porade ale kto mi wytlumaczy o co chodzi z tymi sprezynami dodatkowymi
..::KoNik::.. Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Te małe sprężynki to helpery... które sprawiają, że główna sprężyna pozostaje na miejscu, gdy samochód jest w górze Gwinty z mniejszą regulacją ( np. 30-70mm ) ich nie posiadają... Występują raczej w ( 30-100mm ) itp. Ja zawsze je wywalałem, i sporo ludzi którzy chcą zejść max nisko tak robi
fafnasty Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 czyli lepiej jak ich nie posiada owe zawieszenie?
bej Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 nie ma to wplywu na dzialanie, jedynie na max obnizenie
fafnasty Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 aha czyli nawet jak juz bedzie ta dodatkowa to ja moge wywalic i bedzie wiekszy zakres w DOL:decayed:
..::KoNik::.. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 tak... on działa tylko jak gwint masz podkręcony do góry i to prawie na max... chodzi o to by główna spręzyna nie latała luźno
Rekomendowane odpowiedzi