majuDJ Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 W ramach długów dostałem taka gitarę Fender Stratocaster Made in USA, ile jest ona warta? Z 1000zł za nią wezmę?
sokal Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 za***isty stan Uwielbiam straty Jakbym miał luźnego tysiaka już by była moja Ze stratami to różnie bywa w zależności od roku produkcji i dokładnego stanu, powiedzmy że ok 2500-3500 możesz za nią dostać
majuDJ Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie zależy mi na długiej sprzedaży. Za tydzień jak mi dłużnik nie odda kasy to będzie do wzięcia za 1000zł. Za tydzień możliwe że ją wystawię na allegro. Stan jest rewelacyjny. Nie wiem co to za model i rok produkcji, musiałby to jakiś lutnik obejrzeć lub znawca. Dopytam dłużnika co to za model specyfikacje itp itd za tydzień jak kasy nie odda.
boseron Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 to za tysiaka ja ją rezerwuje bo szukam gitary dla siebie żeby z synem pograć ---------- Post dopisany at 01:55 ---------- Poprzedni post napisany at 01:53 ---------- powiem tak straty są Amerykańskie i robione w Meksyku na meksykańskim stracie grałem ładne brzmienie, nie wiadomo jaka jest jej historia jak sie z nią obchodzono czy stroi czy nikomu nie upadła itd....
majuDJ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 to za tysiaka ja ją rezerwuje bo szukam gitary dla siebie żeby z synem pograć ---------- Post dopisany at 01:55 ---------- Poprzedni post napisany at 01:53 ---------- powiem tak straty są Amerykańskie i robione w Meksyku na meksykańskim stracie grałem ładne brzmienie, nie wiadomo jaka jest jej historia jak sie z nią obchodzono czy stroi czy nikomu nie upadła itd.... Jak będzie na sprzedaż to dam znać.
Hugo Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 i co Zagrał i rozwalił o podłogę jak na porządnym koncercie
majuDJ Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Czekam nadal na kasę od dłużnika, prosił o jeszcze tydzień,,,,, bo to jest mój młodszy brat.
clinque Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 nie wypadaloby powiedziec bratu, ze jest warta wiecej niz tysia i on sam ogarnalby jej sprzedaz na alledrogo? brata tak w c..ja robic, nie ladnie
Rekomendowane odpowiedzi